@ripper
Czyli jest bardzo dobrym graczem bo niełatwo zrobić djinn questa solo knightem. Sorcem dużo prościej.
@czarek74
Knight zawsze "tuż tuż tyci tyci" za podium, na 4 miejscu. Przed rookstayerem, rzecz jasna.
@Smieszek26
Ad.1
Runy można (a nawet jest wskazane) kupować w sklepie zamiast od graczy w dzisiejszych czasach.
Ad.2
Gdyby nie knight to sorc sam by sobie bloczył potworki i expił niewiele wolniej. Zresztą na hlvlu nikt nie expi z blokerem tylko solo na wrl z mortów i jakoś sobie ludzie dają radę. Bez blokera korzystniej bo masz 100% loota dla siebie, a nie jakiś noobek przed tobą ukrywa. Np ja nienawidze expić z blokerem i nie narzekam na exp bez niego, a jeśli ktoś narzeka to znaczy, że nie umie grać...
@Sozemego
Wiekszosc to nie znaczy wszystkie. Porównaj sobie siłe ue z siła exori/explo/broni. Różnica jest powalająca. Mi wystarczy, że będę walił średnio po 900 tak jak teraz, bo to i tak daje mi ogromną przewagę nad resztą profesji. Knight może wykonać większość questów solo, ale z o wiele większym waste niż sorc ponieważ brakuje mu siły ognia i potwory długo zabierają mu hp.
@Knight Patryk
Ad.1
To trzeba mieć kumpla druta.
Ad.2
To dlaczego ja widziałem już filmik z wykonanym anni~ przez 4 sorców na 100 lvlu?
@Demony
Ja na demonach mam mniejszy waste niż moj kumpel knight na dl'ach, a mamy podobny poziom.