Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aldum_Aras
Virusa mam umieszczonego na dysku E gdzie mam programy bardzo ważne których nie moge usunąć bo jeszcze się coś stanie. Mam tam takie programy/pliki jak: AC3 filter 0.63B, DivX 5.03, ffdshow 2003.01.03, Mario Forever, ralink, rt2400, ghost, crack XP i inne.
|
Hehe... normalnie żyć się bez tego nie da...
@topic
masz dostęp do innych anty-virów? Jeśli tak to spróbuj z innym, często się zdarza, że jeden anty-vir nie może sobie z czymś poradzić a inny usunie. Jeżeli nie pomoże to możesz jechać z tym trybem awaryjnym i wtedy próbować pandą choć myślę, że to też nic nie da. Możesz już całkiem zdesperowany w tym trybie awaryjnym usunąć ręcznie plik o znalezionej nazwie, co również może się nie udać.
Cytuj:
Też mam teroche wirusów (teraz pisze z PC brata) i pytanko mam:Jak zamknąć tryb awaryjny a powrócić do normalnego?
|
Wyłącz i włącz ponownie. Jeżeli znowu będzie się pytał w jakim trybie, to zaznacz w normalnym...
@Cashis
Jeżeli zmienisz lokalizację plików systemowych bądź wspomagających nie będą one działały (przynajmniej większość) z resztą systemu (za wyjątkiem tych uruchamianych ręcznie). Sam mam wprawdzie dziwne przypadki np. po zainstalowaniu win'a zainstalowałem kilka gier... potem coś się skopało więc zrobiłem re-instalkę tego samego systemu. Teraz gdy wrzucę płytkę z grą każe ją zainstalować, ale jak włączę samym skrótem z folderu gry, który został gra i tak się włącza...
@Down
Systemowych może i nie, ale jak będzie nieostrożny to te "bezcenne" pliki straci

Najgorsze co się może zdarzyć to przypadek w którym komp będzie mu wyrzucał błędy, że tam nie może znaleźć plików oprogramowania itp. W końcu nie wiemy co więcej ma na tym dysku (może o najważniejszych zapomniał)...