Zobacz pojedynczy post
stary 21-01-2007, 01:34   #11
Hupe
Użytkownik Forum

Hupe's Avatar

Data dołączenia: 26 01 2005
Lokacja: Bydgoszcz

Imię: Hupefupe
Profesja: Elite Knight
Świat: Aldora
Poziom: 127
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Emfyy Pokaż post
Expiliśmy, expimy, i będziemy expić WY nas nie powstrzymacie
Wez mi powiedz kim z CO jestes bo nie wiem kogo wysmiac. Gadasz jakbys byl Nisogafem ale moze jakis inny inteligent.

Kto tam u was jeszcze expi? Mam nadzieje ze bedziecie ciagle expic, inaczej nie damy rady utrzymac formy- frag co 1-2 dni.

Cytuj:
Hupe wżóć na looz i może pochwal się tym jak dzis chciales zaorać Erfelura ale Ci sie nie udalo i Cie zabili :> bo Erf Rox? Może pochwal się tym filmem jak Ciebie zabili :>
Filmiku z moim dedem nie opublikuje bo nie ma sie czym chwalic. Trzeba bylo sobie nagrac

Cytuj:
EM jest słabe i to wie każdy CO ma przewage bo expi a my czekamy caly czas na open battle ktorego nie bedzie bo EM się boi?? UHEUEHEUE
No tak, macie ogromna przewage- expicie caaaaly dzien na POH (ukazalismy na filmie ze to tez nie najlepszy pomysl xD) wbijajac ogromna ilosc 200k exp/dziennie (w porywach !!) i tracac lvl co kilka dni. Powiedzialem to wiele razy ale widac nie dociera wiec powtorze jeszcze raz: NIGDY NIE BEDZIE OPEN BATTLE wiec skoro nadal czekacie to musicie byc opoznieni. Powiedzialem wam 362754364 ze nie bedzie a wy nadal swoje...

Zaloze sie ze kimkolwiek jestes to zalogujesz sie jutro i na priv napiszesz "yooo kiedy open battle? xD"

Ostatnio edytowany przez Hupe - 21-01-2007 o 01:44.
Hupe jest offline   Odpowiedz z Cytatem