Temat: Obsidia ....
Zobacz pojedynczy post
stary 21-01-2007, 11:27   #2199
Dodi Brae
Użytkownik Forum

Dodi Brae's Avatar

Data dołączenia: 06 12 2005
Lokacja: Szczecin

Stan: Początkujący
Imię: Dodi Brae
Profesja: Knight
Gildia: Rambo Style
Świat: Obsidia
Domyślny

@ Chucky Dev
Gram na Obsidi i stracilem tu sporo kasy, Bluewikki tez, Mentor tez i sporo polakow bylo haknietych zreszta Ciebie tez to raczej dotyczy bo jak narazie niewiemy co spowodowalo ta kradziez.

Wiec nadal uwazasz ze temat nie jest o obsidi lub ze jest niweazny i Ciebie nie dotyczy ?

Jezeli jest to nieciekawe twoim zdaniem to napisz cos ciekawszego (jak polowales na trole na 8 lev i zrob moze z tego poradnik, albo jak robic runki i z nich korzystac, albo jak dojsc na Obsidii z Carlin do Veno poprzez Thais), wcale nie jestes zmuszony do czytania tego co ludzie pisza jezeli pisza Twoim zdaniam same glupoty.

Smiesza mnie takie komentarze bo moim zdaniem sprawa hakow jest o wiele bardziej wazna niz wojny - a dlaczego.
Bo wojny sie skoncza, ludzie dzisiaj walczacy ze soba jutro albo za miesiac beda w 1 gildii, zawra pokoj, sojusz i nikogo niebedzie obchodzila sytuacja z 21.01.2007.
A hak a w szczegolnosci zrorkowanie chara konczy gre i to na smierc!
I wazne jest jak sie tego ustrzec a nie zeby nie dednac na wojnie.

A poza tym jak ma walczyc ktos kto mial haka ? wyzywajac ? bo chyba nie strzelajac z sd- chlopie on WSZYSTKO STRACIL. tak samo jak Bluewikki.

Wiec nie mow MI co jest wazne na Obsidi a co nie jest wazne.

Piotrek.

Przezylem wiele wojen, wiele wygralem kilka przegralem ale haka moj char moglby nieprzezyc, a ja zakonczyl bym przygode z Tibia i Obsidia bo nie mialbym ochoty na robienie postaci od 0.
Dodi Brae jest offline