Zobacz pojedynczy post
stary 21-01-2007, 21:13   #198
ZdicH
Guest

Domyślny

no tak to co ja mialem z tym zrobic skoro skonczylem z sorcem bo sie wku... bo za duzo padlem wiec se przezucilem na palka i bylo super bo to bylo lekkie ale mialem pecha i niemam ale teraz nieruszam sie az wbije 55 dist i sie bujam nabic 20lvl z 55 jak na bije to sie bojam na cyce az do 60-65 dista i bede trenil i zaczne expic z kumplami ale bede trenil jak bedzie mi potrzeba 50% do nastepnego a b robe jest tanie i jest warte dla palka bo jak udzwigne bolty czy strzaly?! a noble armor ma tyle samo obrony i wazy o 102 cap wiecej! a to 100 boltow nawet i wiecej gdzyz 100 wazy 80 cap!!! tak wiec dla palka dobre jest b robe a crown legs tma tyle samo co knight legs a jest letsze o 5 oz no troche malo ale dla palka to duzo gdyz 80% pelnego udzwigu zajmuja bolty w co trza liczyc uzbrojenie ekwipunek (shovel rope itp.) runy. wiec dla palka jest jak najbardziej lekki ekwipunek wskazany!!!!
PS. sorki za bledy ale niechcialo mi sie przez worda pisac
PS2. i jak widac na zdjeciu to byl ekwipunek sorca i widac tam jeszcze demon shield a chelm to byl rh tylko ze zginolem i stracilem helm i tarcze wiec sie wkuzylem i przezucilem na palka a sprzedawac mi sie niechcialo i tymbardziej ze to byl lekki ekwipunek i stosunkowy dobry uzywany przez wiele osob wiec ja mialem z niego zrezygnowac? przemysl zanim cos napiszesz glupiego o b robe o dobrym i lekkim ekwipunku i fak c legs jest drogi tylko mialem sie wymienic? za knight legs ktory jest ciezszy?

Ostatnio edytowany przez ZdicH - 21-01-2007 o 21:20.
  Odpowiedz z Cytatem