Cytuj:
Oryginalnie napisane przez saddan
Tak, Szkoda ze to Vetebina nienagrywal filmu bo GM apokalips mialby powazne klopoty, jedyny polski gm to GM Xadam, Jakim cudem wiec GM ktory niejest polakiem (pisze po polsku albo ktos mu dyktowal albo uzywal translatora) na podstawie rozmowy po polsku z graczem moze wlepic bana? takie prawo ma jedynie GM Xadam
|
Wiesz źle się wyraziłem. Wiem że mógł tłumaczyć sobie za pomocą znajomego lub programu. Ale jeśli nie jest się np. Hiszpanem, nie wolno na podstawie rozmowy prowadzonej po POLSKU wlepiać BANA, albo mówi się po Angielsku lub w ojczystym języku - znanym GM jak i rozmówcy(chodź podobno oficjalnym językiem Tibi jest Angielski).
Poniżej mały fragment rozmowy - tak wiem że to kopia(więc zdaje sobie sprawa że to nie dowód):
"04:29 GM Apokalips [2]: Tak zaszla pomylka. 2 miesiace temu grales z Venezueli i znales perfekcyjnie hiszpanski. Teraz wogole go nieznasz. Dostaniesz zatem bana za account shering - dzielenie konta z inna osoba.
Vetebina [144]: zawsze gram sam04:29 Vetebina [144]: z nikim wiecej04:30 Vetebina [144]: kiedys tylko jak mialem hacka to ktos mogl mna grac04:30 Vetebina [144]: a tak to nikt wiecej
Vetebina [144]: to jakas pomylka, niewieze w to co widze..."
Ehh a ja rok temu pisałem przez tydzień po CZESKU - BAN plz(najpierw mi tu udowodnijcie GM=noob, od dziś dla mnie). Najlepsze jest to, że GM pojawił się po tym jak wychodziliśmy robić odwet na Nazgulach - bo wcześniej zaatakowali nas na WRL - a my byliśmy już na koncówce run.