a wiecie co ja wam napisze ze zamiast tych 1000 tys free pac chcialbym aby tibia byla taka jak wyszla pierwszy raz

bylo tylko miasto thais azdnych miast i potworki wogle thais niebylo tak duze i wspaniale jak teraz to byla osada wygladajaca na wioske

wtedy wszytsko fajnie wygladalo ;/ ja chcialbym pograc w tych czasach

dlamnie to lepsze niz 1000 free pacc mogli by przez 1 miech zrobic taka historie wywalic wszystko tzw nie to ze wywalic wszystkie lvl i graczy ale zeby to odpoczelo i tak co tydzien albo nawet na dluzszy czas to zrobic i co jakis czas robic uptade jak zachodzily

itp. ze od 1997 roku do teraz

bo jak widze ss z tamtych lat to mi sie ryczec chce
http://www.tibia.com/news/?subtopic=latestnews&id=443 o tutaj to wszystko macie
@down pisalem ze sorki za literoki bo pisalem w domu i niewiedizlem co pisze a po drugie chcialem zobaczyc wogle jak to wygladalo bo mi sie podobalo to jak kiedys byo i zaluje ze w tedy beta niemialem

a ja chodze do 3 gim ale robie czasem literowki oraz bledyu jak juz dlugo siedze i niewiem raczej niezwracam na bledy

ale ja w tych czasachniegralem ale chcialbym pograc bo dlmanie to byly najlepsze czasy dla tibi

moze jestem wyjatkiem co tak mysli ale jakby cipsoft zrobil taka niespodzianke to z checiol bym se tak pogral

i naucz sie czytac ze zrozumieniem!! o i sorki ze niepisze przecinkow oraz kropek

o i sorki ze sie rozpisuje