Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Quivee
Szkoda, ze podczas tej akcji w ab bylo tylko 3 shooterow, z czego jeden musial dac loga, drugi padl na ue. Pomysl byl wysmienity. Puge naprawde mogl pasc.
Master Wrath byl zablokowany, to samo z Zorlanem i Danym... Nie do konca wiem co te nooby robily (mowie o tych po prawej stronie przed Zorlanem). Puge nie mogl sie ruszyc, gdyby oprocz Sidara byl Saphir albo Alucard, z pewnoscia policjant by padl. Szkoda...
Fajnie, gdybym tym razem wiedzial, ze jest bitwa... Mialbym tam wylogowane nooby. Bankowo nie poszloby mass ue... Zobaczcie po jakim czasie swe nooby przyszly. Ponad 20 minut... Miejsce bylo wysmienite.
Ethielliant UHal sie w znakomitych momentach, potem nie mial po prostu szans.
Widzialem, ze Ethie~ sprzedaje SoVa... why ? Czyzby zbieral kase i robil sorca ? Czy rezygnuje z serva ?
|
Ci co od dawna grają na selenie wiedzą kim jestem , ci co nie wiedzą to się przedstawie , Ethiellant here. Sprzedałem sova ponieważ obojętnie czy odejde z seleny czy nie nie będe grać już knightem , doszedłem do tego wniosku po refleksjach na polu bitwy.... Niestety wojna wg mnie jest już przegrana i tylko cud mógłby nam pomóc (choćby gm). Nacjonalistyczne działanie szwedów wyrzuca z seleny kolejnych polaków , massowe pa wrobi swoje. W tej chwili żałuje że przyczyniłem się do wojny (po tym jak pewne osoby zostały w pz podczas ostatniej akcji) Ja byłem na wszystkich umówionych terminach kiedy mieliśmy się bić , poza fibulą bo nikt mi nie powiedział o tej walce. Widziałem poprzednie posty na temat Corentu... Mam nadzieje ze takich guildi będzie jak najmniej bo z perspektywy czasu corent kojarze jedynie z banda noobów która robiła pa (sam byłem w coreńcie i wiem jak było). Ale musze przyznac że zarządzana była świetnie. Niestey z polskich h-lvl zostanie chyba kilka osób , bo reszta sprzedaje/wymienia chary lub idzie na inne servery. Ja też to rozważam ale jeszcze niewiem co zrobie , narazie myśle o nebuli lub nowej postaci na selenie... niestety nawet gdybym sprzedał etha będzie na mnie ciążył payment 500k....
@Aego
Widze że jesteś jedną z "mądrych" osób które wie najwięcej o wojnie... Ra działa z ultimation ale guildie są podzielone na 2 z pewnych względów... a czy to będzie po feriach czy nie sytuacja jest taka sama. Zawiodło też dużo osób które deklarowało dołączenie do wojny w przyszłości... i do teraz nie dołączyli.
Ogólnie lubie forum tibi.pl bo można się naprawde ubawić jak się czyta niektóre posty zwłaszcza takich znawców wojen

A tak btw to na Selenie po sprzedazy sova mam jakieś 1kk więc jak by ktoś chciał zrobić world trade Selena >> Nebula to chętnie oddam co mam na selenie za kase na nebuli.
Wasz Ethiellant/Voyant.