Yo yo...
malo cos tu wchodziłem ostatnio..
Co do tego co przez ten czas robiłem to zdążyłem paść i odrobić lvl.. oczywiscie lagi i kicki jak to na naszej silverce kochanej bywa...
No ale co do tej naszej silverki to widze ze duzo stron napisaliscie nie przeczytałem wszystkich ale widzialem ze pisaliscie duzo na temat naszego swiata i wiekszosc to zle cechy.. no ale moze ja sie na temat silvery wypowiem.
P.A: Ostatnio mnie ktos huncil jak mialem moze 30 lvl
PK: ostatnio mnie bił leoozengo z Hinx.. jak jescze bili polaków czyli kazdy wie ile czasu temu to było
Ceny: Cały czas mnie to denerwuje ze ceny wciaz spadaja.. bo hunty coraz slabiej sie zwracaja i co za faza jest w tibi graniem knightem jesli sie ma wypas eq na 50 lvlu bo caly wypas do 100k kosztuje.. ja wole se postawic jakis cel gry iu do niegodąrzyć z wysiłkiem a nie isc na dwarfy i se dsm kupic z loota.. dlatego chce jak najwyzsze ceny i wole takie niz zebym lootowal bohy i myslal ze 10k wiecej bede mial..
noi co do reszty to ja poprostu nikogo nie protekuje nikogo nie bije nic nie thiefuje i tak lubie grac.. jestem szanowany bo szanuje innych.. i ignoruje brow jesli cos do mnei maja chcoiaz jakos mi sie to nie zdaza ...
wiec nie wiem czemu zniechecacie ludzi do tego serwa... bo mysle ze bry dali nam juz chyba spokoj bo i tak im narazie nie mamy szans zagrozic.. a co do lagow i kickow to sa chyb a na kazdym serwie wiec nie pier*** tutaj ze na silv sie nie da grac...
Noi tak btw.. Jutro ostatni dzien pacca.. niby juz mam zaplacony next ale cos czuje ze bedzie ze mna tak jak z Asenem a jak tak bedzie to sie chyba zalamie :S ale wieze jescze w to ze jednak dostane pacca a nie kase spowrotem.. no dobra.. to wszystko co mialem do napisania xD
PzDr and CyA xD
|