Zobacz pojedynczy post
stary 22-01-2007, 11:19   #70
First Doom
Użytkownik Forum

First Doom's Avatar

Data dołączenia: 22 12 2005
Lokacja: Głogów

Stan: Niegrający
Świat: Xerena
Poziom: 66
Skille: 89/88
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez M@trixs Pokaż post
Jestem za wprowadzeniem serwerów pvp(niemieckiego ofc).Ludzie ktorzy nie chca nowych serwerow nie powinni miec zadnych pretensji jesli takowe powstana...im to nic nie robi.Wypowiadanie sie w stylu "obecnie jest 72 serwow etc." jest dla mnie bezsensu, poniewaz nie obchodzi mnie ile servow jest obecnie.Wiekszosc tych serverow jest opanowana przez pewna grupe ludzi, ktorzy nie pozwalaja grac "normalnie" innym gracza.Na nowym przewaznie pierwsze 3 miechy sa dla wszystkich, potem jest to samo co na innych, ale zawsze jest szansa ze to Ty bedziesz tym, ktory "rzadzi".
Zgadzam sie w stu procętach.. Wlasnie z tego powodu czekam na nowy server bo nie mam zamiaru grac na moim dotychczasowym serverze... Xerena
Bo rzadzi tam szwezdki guild ktory robi na wszystkich PA, co tylko pojde po expic przybiega taki oszolom +100 i ci mowi pay or die... a dosyc dobry polski guild nic nie potrafi zrobic bo z reszta wiemy ze polacy nie umieja wygrywac warow, byc zgranym etc.
Zreszta.... tu macie linka do tematu o Xerenie mozecie przeczytac dokladniej co sie dzieje na xerenie... zal...

http://forum.tibia.pl/showthread.php...=1#post1205437

Nie tylko jest tak na Xerenie ale takze na wielu innych serverach na ktorych nie masz cos sie wybijac bo i tak rzadza gildia cie zniszczy...

03.12.2006 - Deleted..
Forever in my memory
First Doom jest offline   Odpowiedz z Cytatem