Zobacz pojedynczy post
stary 22-01-2007, 16:38   #539
Jahakka
Użytkownik Forum

Jahakka's Avatar

Data dołączenia: 07 04 2006
Lokacja: Bielsko-Biała

Stan: Początkujący
Imię: Gioachino
Profesja: Royal Paladin
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez KotiConqueror Pokaż post
Ta corrent to bylo cos, banda lizodupow qu. Qu przegral wojne sprzedal chara i to chyba byl wasz koniec. Moze i gildia dalej byla ale tylko dlatego ze juz przestaliscie kozaczyc. Wracaj na Nebule smieciu o ile masz do czego..
I też później napisalem to co ty teraz napisałeś... nie zrozumiałeś?
Mielsmy plan, mielismy protekcje ale emocje pociągły niektórych ludzi, poprostu przegielsmy pale. Sam plan byl dobry ale tak jest jak sie nie slucha liderow gildi... i kazdy wie co sie pozniej z nami stalo. Mówie tu o takich dwóch typach z pod ciemniej gwiazdy z malym doswiadczeniem jezykowym... a PA musialo byc, ktos musial sponsorowac nas. Nie bądmy lamkami, bez pa w swiecie wladzy ani rusz.
Dlatego ze jestem szczery zostalem miano smiecia? Czy moze dlatego ze czujesz sie jakoś wyższy?

A powiedz mi jak ty probowałes cos osiągnoć coś na selenie... pokaż mi twoją władze to oddam tobie hołd. I nie pisz bzdur no chyba ze to normalne ze koledzy nabijaja fragi na tobie.

btw. gdybym osiągnąl nawet z 70lvl tutaj, jestem pewien ze walczylbym z ultimation do konca, może to jest zło że troche za bardzo krytykuje... poprostu za duzo osob chce kryc fakty.

Ostatnio edytowany przez Jahakka - 22-01-2007 o 16:45.
Jahakka jest offline