Zobacz pojedynczy post
stary 22-01-2007, 16:49   #71
Khalak
Użytkownik Forum

Khalak's Avatar

Data dołączenia: 25 06 2006

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kidler
A jak przegramy wszystko to spróbujemy zasiedlić Mars?
Myślę, że znalazłbys tam kilku "swoich"... wiec nie widze przeszkod
Cytuj:
Spróbować?!
A nie po polsku napisane? Kto nie ryzykuje, nic nie zyskuje...
Cytuj:
A jak kiszka, to jutro z powrotem do USA?
Jak na razie kiszka to jest z sojuszy ze wszystkimi USA, UE i Rosją... a USA dyma nas juz tak, ze bardziej sie nie da... poza tym myslalem, ze logicznym bedzie "niepalenie mostow". Czyli np. jak sciagamy caly potrzebny nam gaz od Rosji, to podpisujemy umowe z innym krajem, od ktorego bedziemy ciagnac 5% potrzebnego nam gazu, a 95% dalej od Rosji. Jesli dany kraj by sie wzorowo wywiazywal z umowy, moznaby ja bylo rozszerzyc... jednak tez nie do tego stopnia abysmy caly potrzebny nam gaz sciagali od nich, bo bysmy byli zwyczajnie od nich zalezni....
Cytuj:
Niebieskimi mi nie idzie, spróbuje zielonymi?
Hmmm... nie chce mi sie szukac dobrego przykladu, wiec zobrazuje Ci to na Counter Strike'u [mysle, ze podstawowe zasady znasz]. Moj przyklad brzmial jak "nie idzie mi CT - ide do terro". Twoj zas jak "nie idzie mi w GSG-9, wiec zmieniam druzyne na SAS".
Cytuj:
To są sprawy losów tego kraju na najbliższe x-lecia
Jak na razie, ten wlasnie kraj przez stulecia jest dymany na kazdym kroku przez wczesniej wspomnianych "przyjaciol z zachodu"... [i jednego ze wschodu - Rosje]
Cytuj:
mnie krew zalewa
Se zaloz opaske uciskowa na szyje... tylko nie trzymaj za dlugo, bo nie chce miec Cie na sumieniu...

@spider_bialystok
Nic dodac, nic ujac.

A tak konczac, proponuje od tej pory zmienic ton, bo z normalnej dyskusji moze wyjsc awantura, a dobry temat moze zostac zamkniety... pozdro