Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Alcor Sake
@2up
miss click  nie gryż . Pozatym nie znasz zasad gdzie się wstawia przecinki i inne pierdoły więc mnie nie pouczaj ok?
przejrze twoje posty i zara porozmawiamy 
"Lub jakiś mod na Własną Grę"
nie musiałem długo szukać by stwierdzić , że nie wiesz kiedy sie wstawia dużą litere
@up
Word nie wykrywa wszystkich błędow
dobra wymowka? 
pozatym każdy błędy popełnia ale nie napisałem , że nigdy nie popełniam, ale napisałem, że nie popełniam takich błedów typu " ktury" , "rze" itp.
Umiesz czytac ze zrozumieniem?
@down

|
Ja pie.dolę... weźcie mnie trzymajcie :| Po 1. Wlasna Gra to tryb gry w Warcrafcie. Po 2. nawet jeśli to błąd - o kutwa, popelnilem jeden błąd na ileśtam postów :/.
"pozatym tobie proboje powiedziec, ze nie doczytales mojego posta."
pozatym', 'proboje'... a nie, sorry, to missclicki :/
"pozatym : korona z głowy spadnie jak sie przyznasz do błedu?"
No i się odezwał.
No cóż, "stwierdzić , że"... ale to ja nie wiem jak się stawia przecinki :///. Ale mój mistrz Alcor wie! ON JEST TAKI MĄDRY.
@alcor
Chcesz sie dalej kłócić - PW, bo się offtop robi.
@slawekmag
Co do tych ze średnią 2.5 - to nie chodzi o to, że uważają czy też że mają dysnerki. To idioci.
@ileśrazydown(tak, naprawdę down)
Cytuj:
wez ty pierdolnij sie w ten pusty łeb...
|
* MATI9630 bierze pierdoli się w ten pusty łeb, po czym stwierdza, że wcale nie jest pusty.
Cytuj:
Przytoczyłem błąd z jednego posta bo nie było sensu szukać dalej. Zajrzyj do słownika języka polskiego pozatym przecinki czasami wetną się tam gdzie nie trzeba ty moj mistrzu ortografii
|
Ech, po 1. źle postawiony przecinek nie jest błędem ortograficznym, tylko interpunkcyjnym. mistrz ortografii? Bardzo rzadko kiedy popełniam blędy ort. Mistrz interpunkcji? Oj, tu już zdecydowanie nie. Po 2. w tWOJEJ wypowiedzi zabrakło sporej ich ilości. Po 3. Wolę nawet nie widzieć, co jest w twoich inynch postach. Po 4. 'poza tym' się pisze, do cholery
Cytuj:
szkoda mi zawalać skrzynke więc skończmy tą głupią rozmowe bo sie zdołujesz człowieku
|
Zapewne zdołuję sie twoją inteligencją =((((
Cytuj:
Pozatym posiedze na forum jeden dzień z takimi jak ty i już mi się na mózg rzuca :/
|
Przepraszam, jaki mózg? A przy okazji - dostałeś ode mnie notkę, bo wiem, że je bardzo kochasz =))).
Dobra. Argumentów to zabrakło tOBIE chyba, kretynie. '
wez ty pierdolnij sie w ten pusty
łeb...' i ty piszesz do mnie 'jak już stawiasz polskie litery, to stawiaj je wszędzie'? I WIEM! WIEM, KRETYNIE, CO TO JEST SPACJA! A czy ty wiesz co to wielka litera? "jesteś kolejnym dysmózgiem, który próbuje narzucić mi swoją wole ciężko chorego dziecka :/ przykre." Czy ja kiedys pisalem, ze mam dys~ lub daje to do zrozumienia? To chyba ty piszesz 'ooo super polazłem sobie zauatwić papiery na dyzortografie i mam

ale ja nie popelniam blenduw jak 'rze' poniewarz jestem mondry'. I nie obracaj tego co piszę o 180 stopni. Nie twierdzę, że ja jestem idealny, ale skoro ja jestem dysmózg, to wolę nie pisać kim... czym ty jesteś. Wiem, dałem się grzecznie sprowokować do kłótni z genisuzem tego forum, ech. Jak dorosnę, chcę być Alcorem. =( =****