Zobacz pojedynczy post
stary 22-01-2007, 20:24   #37
MATI9630
Użytkownik Forum

MATI9630's Avatar

Data dołączenia: 19 06 2005
Lokacja: Kraków, cause....... Postów: -1

Stan: Zbanowany
Imię: A wiesz...
Profesja: Rookstayer
Świat: Mądry...
Poziom: hyh
Skille: Serio
Poziom mag.: :>
Wyślij wiadomość przez ICQ do MATI9630 MATI9630 ma numer GG 6706595 MATI9630 ma login Tlenu mati9630@tlen.pl Adres Jabbera do MATI9630
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Alcor Sake Pokaż post
@2up
miss click nie gryż . Pozatym nie znasz zasad gdzie się wstawia przecinki i inne pierdoły więc mnie nie pouczaj ok?
przejrze twoje posty i zara porozmawiamy
"Lub jakiś mod na Własną Grę"
nie musiałem długo szukać by stwierdzić , że nie wiesz kiedy sie wstawia dużą litere
@up
Word nie wykrywa wszystkich błędow
dobra wymowka?
pozatym każdy błędy popełnia ale nie napisałem , że nigdy nie popełniam, ale napisałem, że nie popełniam takich błedów typu " ktury" , "rze" itp.
Umiesz czytac ze zrozumieniem?
@down
Ja pie.dolę... weźcie mnie trzymajcie :| Po 1. Wlasna Gra to tryb gry w Warcrafcie. Po 2. nawet jeśli to błąd - o kutwa, popelnilem jeden błąd na ileśtam postów :/.

"pozatym tobie proboje powiedziec, ze nie doczytales mojego posta."
pozatym', 'proboje'... a nie, sorry, to missclicki :/
"pozatym : korona z głowy spadnie jak sie przyznasz do błedu?"
No i się odezwał.

No cóż, "stwierdzić , że"... ale to ja nie wiem jak się stawia przecinki :///. Ale mój mistrz Alcor wie! ON JEST TAKI MĄDRY.

@alcor
Chcesz sie dalej kłócić - PW, bo się offtop robi.

@slawekmag
Co do tych ze średnią 2.5 - to nie chodzi o to, że uważają czy też że mają dysnerki. To idioci.

@ileśrazydown(tak, naprawdę down)
Cytuj:
wez ty pierdolnij sie w ten pusty łeb...
* MATI9630 bierze pierdoli się w ten pusty łeb, po czym stwierdza, że wcale nie jest pusty.
Cytuj:
Przytoczyłem błąd z jednego posta bo nie było sensu szukać dalej. Zajrzyj do słownika języka polskiego pozatym przecinki czasami wetną się tam gdzie nie trzeba ty moj mistrzu ortografii
Ech, po 1. źle postawiony przecinek nie jest błędem ortograficznym, tylko interpunkcyjnym. mistrz ortografii? Bardzo rzadko kiedy popełniam blędy ort. Mistrz interpunkcji? Oj, tu już zdecydowanie nie. Po 2. w tWOJEJ wypowiedzi zabrakło sporej ich ilości. Po 3. Wolę nawet nie widzieć, co jest w twoich inynch postach. Po 4. 'poza tym' się pisze, do cholery
Cytuj:
szkoda mi zawalać skrzynke więc skończmy tą głupią rozmowe bo sie zdołujesz człowieku
Zapewne zdołuję sie twoją inteligencją =((((
Cytuj:
Pozatym posiedze na forum jeden dzień z takimi jak ty i już mi się na mózg rzuca :/
Przepraszam, jaki mózg? A przy okazji - dostałeś ode mnie notkę, bo wiem, że je bardzo kochasz =))).

Dobra. Argumentów to zabrakło tOBIE chyba, kretynie. 'wez ty pierdolnij sie w ten pusty łeb...' i ty piszesz do mnie 'jak już stawiasz polskie litery, to stawiaj je wszędzie'? I WIEM! WIEM, KRETYNIE, CO TO JEST SPACJA! A czy ty wiesz co to wielka litera? "jesteś kolejnym dysmózgiem, który próbuje narzucić mi swoją wole ciężko chorego dziecka :/ przykre." Czy ja kiedys pisalem, ze mam dys~ lub daje to do zrozumienia? To chyba ty piszesz 'ooo super polazłem sobie zauatwić papiery na dyzortografie i mam ale ja nie popelniam blenduw jak 'rze' poniewarz jestem mondry'. I nie obracaj tego co piszę o 180 stopni. Nie twierdzę, że ja jestem idealny, ale skoro ja jestem dysmózg, to wolę nie pisać kim... czym ty jesteś. Wiem, dałem się grzecznie sprowokować do kłótni z genisuzem tego forum, ech. Jak dorosnę, chcę być Alcorem. =( =****
[ ]mieć super sexy wazon
[ ]2 posty

Ostatnio edytowany przez MATI9630 - 22-01-2007 o 22:13.
MATI9630 jest offline