Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Komin
To jest wlasnie wspaniala postawa  Tylko kilku Polakow jest takich... M.in: Sidar, Maca~... Jeszcze na pewno paru sie znajdzie, ale ci, ktorzy tacy nie sa, powinni brac z nich przyklad. Taka jest moja opinia. Gz Eth~  Good luck next time 
|
Po pozytywnych słowach na temat wojny chce się grac dalej ;P
Tak serio to mam dość krytyki chociaż ta bywa budująca...
@Rasse
A Zorlan to może pisać co chce i tak wiem że jak coś pomoże cruoris i to jest własnie frustrujące... Szwedzi mimo wewnetrznych podziałów (To nawiązanie do sporu puge - zorlan) potrafią się zebrać zniszczyć wroga i znowu się rozdzielić , nam tego brakuje...
Problem tkwi chyba w mętalności ponieważ jeżeli polakom się powie bądźcie tu i tu to swe o tym wiedzą za 5 minut a jak szwedzi robią akcje to jest to tajemnica. Problem polea na tym że wielu z nas wstydzi się tego że są z polski i to powoduje brak solidarności. Czasami bardziej solidaryzujemy się z innymi nacjami niż ze sobą nawzajem. Niestety ale taka jest brutalna rzeczywistoć i te moje przemyślenia na ten temat niczego nie zmienią.
A tak btw to narazie robie sobie małą przerwe od tibi (na ten tydzień) bo poprostu nie chcę mi się grać. A żeby wygrać ta wojne wg mnie trzeba zmontowac ekipe na nowo bez żadnych swe (widac jak walczą po saphirze i sulle). Chociaż taki sellemon też robił łaske że walczy a potem nie miał kasy na statek... Poprostu teraz trzeba zebrac ludzi którzy będą walczyć do końca a nie się wykupią po paru nie udanych akcjach. Nie ukrywam przy tym że ja też myślałem o wykupieniu ale to było chwilowe załamanie

Tak czy inaczej płacąc 500k-1000k Dajemy szwedom dodatkową kase na szybki exp i sami pozbawiamy się kasy za którą można robić pg. Jestesmy o tyle w d obrej sytuacji że z czasem będziemy zyskiwać coraz więcej nowych ludzi poniważ swe będą nadla robić PA , i z czasem cały server obróci się przeciwko nim... Pzykładem może być np. Danubia (mój pierwszy server) po 2 latach wojen wygrali polacy niestety pomogła pomoc gma który dał delete i bany po 30 dni za rasizm. Ile bym dał za senior turtora w naszych szeregach xD
A teraz mała refleksja na temat tego forum.
Na początku byłem zdziwiony ilością h-lvl piszących tutaj. Zdziwiło mnie to troche bo pisze też tutaj mniejszych lvl którzy nie mają za dużego pojęcią o sytuacji. Jednak gdy wczoraj przejżałem forum długo wstecz nieźle się ubawiłem xD Tak więc chyba będe pisac tutaj częściej