Zobacz pojedynczy post
stary 22-01-2007, 23:09   #701
Jochny
Użytkownik Forum

Jochny's Avatar

Data dołączenia: 12 06 2006
Lokacja: eeee..... to pytanie jest podchwytliwe??

Domyślny

@goburu:

I tu jest problem, mam jakąś dziwna słabość do knighta. Zrobiłem druta 9lvl i więcej mi się za
chooj nie chce robić bo nienawidzę magii. Po zatym strzelanie z ruszczki wygląda tak jakby rzygał na potwory -.-

Pal tu już trochę lepiej, ale trzymanie się z dala od potwora nie jest dla mnie. Nic tylko „zapieprzanie w koło słupa żeby przodu była dupa!” & wąski korytarzyk ew. pomieszczenie + dobry potwór = DEAD

Zostaje knight. Uwielbiam go na wjazd miedzy potwory w stylu berserkera i koszenie ich z axa ale nie mam pacc wiec exori, odpada polowa hitow na tarcze a im dłużej trwa rzeź tym mniejsza szansa na wygraną. A runki drogie.

Ale jak ktos miał w podpisie: Jest waste, jest zabawa

@Down:

tak naprawdę to moja średnia to cos koło 25-30hp na beho i ghule wystarcza a jak się nudzę bp fireballi, bp ihów, bp, lmm, kilka energy fidelds i ide na dajmy nato beho qesta pod Thais zadyma z run xD
O ja! O ja Cie!! O jajajaja Cie nie moge! Jakie masz zajebiste, przezajebiste sznyty!!! Jaki Ty jestes trendi, jazzy i emo, o ja pierdole! Moge Cie dotknac? Jeszcze tylko wstaw sobie 666 do "Lokacja" i ZzzzzZzzzzZ w sygnature, zeby wysrubowac pod niebiosa wspolczynnik zajebistosci. SLAWA!
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ..::QRAS::.. Pokaż post
zaraz sobie napleta upierdole i wkleje zdjecie , zobacze jaki bedzie zachwyt!
^.- eee... LoL??

Ukryty tekst:
A myślałeś ze, co tu będzie?? Święty Graal? WYPAD!! I zamknij to okienko -.-

Ostatnio edytowany przez Jochny - 22-01-2007 o 23:34.
Jochny jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.