Zobacz pojedynczy post
stary 22-01-2007, 23:30   #339
LesteR
Guest

Domyślny xD

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Neevald Pokaż post
A ja sobie pozwole zabrac glos ; ))
Przeczytalem pare stron tego tematu i nie sadze , ze jest sens ciagnac dalej ten temat.Chociaz to forum dyskusyjne...

Z tego co wiem to TD (Taifun Devilry) sam wszedl w tego trapa.Probowal on wypchnac Ime~ stamtad , aby pozniej go cala guildia ubila ; )) Niestety zle to rozegral przez swoja glupote , bo zmarnowal mane na vis lux'y , ktore Imie malo robily..Ima okazal sie sprytniejszy(?) od Taifuna i go po czesci strapowal. Ktos na ktorejs stronie pisal , ze Vision mialo to przemyslane..Gowno prawda! Na poczatku przeciez bylo widac , ze ubili jakiegos kolesia..pobiegli tam bo to dobra kryjowka , zeby zniknal pz. Mieli poprostu szczescie , ze Tafiun popelnil blad(moim zdaniem) trapneli go i zabili..to nie sztuka w dzisiejszej Tibi. Nie wiem , jaki jest sens robienia ponad 20 stron off topick'ow..Padl , mowi sie trudno! Napewno odrobi..btw. wszyscy mu zarzucaja PA , acc sharning i inne rzeczy..jezeli by sharowal napewno Cip'soft by go zbanowal..Nie macie dowodow wiec nie mowcie , bo to glupie gadanie a to , ze jest PA , bo jest najlepszym charem na Furorze to normalne.Na kazdym swiecie jest guildia , ktora ownuje serva i robi PA ;| kazdy z was gdyby ownowal serva z kumplami robil by to samo co on! Wiec please stfu! I nie wyzywajcie sie od "pr0 gamerow" bo kazdy z nas byl kiedys takim "pr0" i nie warto krytykowac innych czy tez wyzywac..wytlumaczcie normalnie , a nie wyzwiskami(nikt nie jest doskonaly ) Hail Aldora _/

Żal mi Ciebie! Ja nie jestem Pro gammerem ale ty chyba nie masz zielonego pojęcia o Wspaniałym Petro Robot Taifunie. Po drógie skąd wiesz, że ten trap nie byl planowany jeleniu, może chcieli trapnąć inne osoby a że wpadł im w ręce Taifun to z korzyścią dla nich. Zresztą zobacz sobie film z trapa zaplanowanego gdzie pada Magrami, Patriarh, kolek i jeszcze ktoś tam, troche im nie wyszło bo padło i Vision ale to przykład że takie trapy robi by zabijać przeciwną gildie...

A jak ma Cip soft odkryć że Taif szmata sharuje? Mają mu wejść na chate xD?

A jeżeli nie znasz historii Taifuna to może dowiedz się co stało się z Draverikiem i Spoxterem, którzy byli dla niego zagrożeniem a przecież byli w tej samej gildi, wypadało by to zrobić zamiast najpierw pisac posta noobku!

Hail Vision -- Hail Sunblade -- Hail Hurricane -- Sam nie wiem ;/