Zobacz pojedynczy post
stary 23-01-2007, 12:04   #567
Suk Suk
Zbanowany

Data dołączenia: 18 04 2005

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Selena
Poziom: 139
Poziom mag.: 71
Domyślny

Akurat uważam że mac jest dobym liderem , ja jestem trochę zamiękki na to ;P Pozatym zmiana lidera nam nie pomoże nie dal rady Laros nie dam rady ja trzeba poczekac na zmiane toku myślenia pewnych ludzi , i poczekac troche na wyklarowanie się sytuacji...

A to mała refleksja na temat Nebuli:
Otóż wczoraj zaczołem grać na nebuli poszedłem na roty i zaczołem pg Gdy osiągnołem wypasiony 9 lvl wpadł 30~ ed i 30~ ek oskrażyli mnie o kadziesz loota bo ten knighcik padł , zajebali mnie w końcu gdy okazało się że zawartość mojego bp odbiega od tego co chcieli uzyskać zaczeli mnie pzepraszać (dodam że nie napisał do nich żaden wyższy lvl) , przeprosili za pomyłke i poblokowali mi roty abym szybciej odobił lvl. W tym momęcie zastanawiam się nad zpaczeniem seleny , jak widać po tym porównaniu na Nebuli występuje wspaniała społeczność... Nikt nie robił na mnie pa (jak narazie) Czyżby Nebula była światem obiecanym ^^ ?

P.S. to że gram na Nebuli nie oznacza zaprzestania mojej aktywności na selenie , zamierzam tam walczyć mimo wszystko.

@Quivee
Masz troche racji ale mniejsza o to , pisz dalej im więcej ludzi tym więcej zabawy

Pozdrawiam Ethiellant/Voyant.

Ostatnio edytowany przez Suk Suk - 23-01-2007 o 12:06.
Suk Suk jest offline