Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Uszolotek
@djmtv
Jesli nie znasz wszystkiego dokladnie to nie pisz prosze bo jesli chodzi o deda na hills to wtedy akurat ludek nim gral i tej postaci nie dostal Majqu.
Wiec ostatnia prozba nie pisz na temat ktorego nie znasz dokladnie. Pozdrawiam
@Grabadia
Dla ciebie granie na bocie to odbieranie sobie zabawy a wedlug np. mnie nie jest strata czasu, poniewaz CIP Soft nie znalazl jeszcze odpowiednich sposobow zeby sie pozbyc boterow a dla osob ktore robia ktoras postac z kolei nudne sie robi przechodzenie rooka etc.
Zreszta skoro mowicie ze Sekstus byl w 100% robiony na bocie to powiedzcie mi jak to bylo ze jak sie napisalo do Sekstusa to zawsze sie otrzymywalo odpowiedz ? 
Pozdrawiam.
|
drogi uszolotku
wszystko o czym pisalem wiem od samego ludka nie przez od kolegi kolegi ludka skoro mowisz ze sie myle ok sprawdze to w piatek bo akurat w tedy bede sie z nim widzial to sie dowiem w ktorym miejscu sie myle i sie poprawie
nie da sie ?
a jednak sie da sa 2 powody czego odpowiadal
1 auto responder 2 alarm ludek czesto siedzi w domu czyta ksiazki xD uslyszy - odpisze
i tak byl robiony na bocie jak bede w debicy to poszukam ci nawet prosby ludka zebym mu puscil sekstusa na bocie bo ma lagi
tak wiec poczekaj do piatku/soboty sie poprawie skoro sie myle
sprawa z majqu pytalem ludka czy mi odda sekstusa uslyszalem
"nie gram juz passy dalem majqu"
pozdor ;D
Edit
jednak nie musisz czekac pojawil sie na gg
miales racje raz padl ludek xD
JA
12:06 jestes?D
12:06 dales sekstusa majqu ?
12:06 czy nie ?
Ludek