Cytuj:
Oryginalnie napisane przez zielaq
Po pierwszym deadzie azareda padlo 4 moich rl
bta jak Kux chce to mamy ssy jak bije illu hawka na darashi z tego co pamietam
|
Szanowny Panie Pephy -.-. Pierwszy dead jaki zaliczył od Was Royal Kux ( a było ich już 3) był dnia :
Jan 04 2007, 07:56:00 CET Killed at Level 51 by Benek Plaxx
and by Gal'axy
Więc się po raz kolejny pytam o powód zabijania członków mojej gildii -.-.
To inny ded, tym razem Arnarela
Jan 19 2007, 12:44:12 CET Killed at Level 69 by Evo'Hawk
and by Benek Plaxx
Arnarel nie mógł wam przeszkadzać w żadnej z bitew bo ma facc -.-
Czy nie mógł byś otwarcie jak chłop przyznać, że zabiliście Royala bo jest rl of Alith i Mili ? Arnarel pewnie powiecie że padł za to że podczas wojny z Sobsami był w NG. Ale czyż to nie na tym forum czytałem że ludzie się zmieniają ? Kiroy , Mentor, Sol, Szikaka, Vixi i w końcu Ty - Wy wszyscy się pewnie zmieniliście ale Arnarel nie mógł. Czy to aż takie trudne powiedzieć : Ok, chłopaki macie przesrane bo jesteście rl ludzi z NG
Pamiętam jak ktoś z Et na początku wojny wypisywał tu jakieś bzdety że ta wojna to dla dobra Obsidii, że dzięki temu gra się stanie przyjemniejsza itd.
GÓWNO PRAWDA !!
Walczycie, bo większość z Was boi się o własne dupy, a nie dlatego że biedny naród polski jest przez Mannow'a i reszte Ngersów gnębiony.
Zaraz oczywiście się posypią posty, że przecież oni też zabijają Waszych rl. Ale jedno pytanie : Jak chcecie być lepsi od Ng, skoro sami robicie dokładnie to co oni ?
Może od razu zróbcie explock bo Ng też tak zrobiło. Pewnie za jakiś czas pozbędziecie się z waszej gildii nie Polaków i nie Niemców bo Ng też tak robiło. Posypią się durne paymenty, no bo przecież Ng też tak robiło...
Jedynie w jednym ich przebijacie - u nich h lvl nie bawiły się w thiefowanie ludzi.
Wcale nie jesteście od nich lepsi; robicie kubek w kubek to samo co oni z tą tylko różnicą że teraz u władzy są Szwedzi, Turki oraz Bośniacy a za waszych rządów będą Polacy, Niemcy i ludzie z dopiskiem rl of Pephy.
Aha, i jeszcze jedno Twoi rl padają bo pekuja -.- ( oprócz Vekaby którego znam ).
Ja sam kończe moją przygodę z Tibią i chciałem jeszcze dzień temu przekazać wszystkie moje itemy oraz kase Kiroy'owi tak jak to uczyniłem wcześniej przekazując 20 k ( nie dużo, ale zawsze coś).
Ale po tym co się stało wczoraj ( właściwie co się dzieje od 04 Stycznia ) nie dam nawet złamanego grosza na tą niby "nową, lepszą" Obsidie...

Pink Shoelace of the Pink Shoes In Public