Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Krox
Dobre pvp poniewaz:
Brillian Bhalding = Walkor
Lady Morgana = Valise
co do reszty nie mam pewnosci wiec nie pisze
Dixtra padl 2 razy. Oba deady strasznie lamuchowate. Master sorc na 67 moglby ich sam rozwalic gdydby mial dobre pvp. Pod koniec filmu widac jak Lesny paladyn jest na black hp kolejny pyrzklad lamerstwa ze strony HK. Gdyby ten gang byl o takich samych lvlach jak tamci polacy rozlozylby ich bez zadnych strat w ludziech. Na dodatek Lady morgana uciekla im...
@ Mastah wrzuc na looz bo i tak na filmie widac kto szaleje. Texty typu "Polska rulezzzz" sa tylko oznaka twojej naiwnosci ( lub lizenia dupy HK ).
|
kurde albo ty nie kumasz albo nie wiem co ten gang pekusów sie szykowal troche na topekowanie wiec byli zaje..... zgrani a kolesie z hareee nie mogli nic omowic, uzgodnic, a ni nic w tym stylu wiec musieli improwizowac i daltego to tak wygladało, a że bilo jakiegos kolesia jakies5 sorcow z sd to jest raczej normalne ze ucekl bo sam szans nie mial i poczekal na kumpli wiesz mi ze gdyby haree była troszke chicaz w 2% tak jak ten gang to by ich duzo szybciej zniszczyli . mozesz mi wiezyc bo znam kolesi z hare i oni sa dobzi( ze sie tak wyraze). jeszcze jedno nie mow ze ktos lize dupsko komus bo sam to robisz pochlebiasz walkorowi i valise. wiec sam lizesz jak ty to powiedziales dupe