Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dreso
Hehe jak mnie wkurw.wia ta polska mentalnosc. Doszli do wojny bo poszli za liderem. Chca dalej grac tutaj, moze nie maja czasu robic innych charow albo po prostu moze do kurwy nedzy chca sobie tu pograc. Nie wpier. sie do tego gnoju. To czy ktos jest Polakiem czy nie nie ma znaczenia. Uwierz mi, ze hiszpanie, szwedzi to normlani ludzie tacy jak my. Szkoda ze czasem troche madrzejsi, przynajmniej od ciebie. I nie nazywaj kogos noobem jesli go nie znasz, nie masz argumentow uzasadniajacych bo ja moge cie w kazdej chwili nazwac meska dzi.wka. I co? Chyba nie o to chodzi zeby sie nawzajem wyzywac. A jak ci zal dupe sciska idz sobie na otsa na bocie powycinac troche. Nie znam Talvenisa, Aladara tylko troche. Nie bronie ich. Bronie normalnosci. Teraz czekam na twoja odpowiedz polinteligencie.
|
Hehe jak jechac to po calosci :d
Hiszpanie i Szwedzi to narod jak kazdy inny.. To ze "nie lubia" Polakow swiadczy wylacznie o nas i jest to nasza wina (jako narodu

). Gdyby nie nasze zachowanie w stosunku do innych moglo by byc inaczej.. Osobiscie znam wielu Hiszpanow, Szwedow, Brazylijczykow i innych i nie mam z nimi jakichkolwiek problemow.. I napewno o wielu z nich moge powiedziec wiecej dobrych slow niz o nie jednym "koledze" z Polski ktory za p arma potrafi niemalze zabic..