Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Monna
Ze 120 lvl tego nie wie ?:> Ja expilem 50 msem na vdc i sie nie wyjebalem... expilem z vis bez wanda. Poprostu exura gran-exori vis i tak dalej  po jednym hicie wrzucalem exure gran, poprostu sie wyluzuj i nie panikuj jak bedziesz mial red, chociaz mi sie nie zdazylo zebym mial red od jednego draga, musisz uwazac zeby zawsze po tym jednym hicie ktorego dostaniesz wrzucic exure gran.
|
120 knight ;] sorc to zupelnie inna bajka;]
dawno temu moj kumpel padl na dragu na 55 lev podobno dostal full combo ale wlasnie nie wiem czy byl to jego blad czy mial pecha, ja nie mowie o zabiciu 1 draga od swieta bo na pojedynczych dragach to ja soule odrabiam ale mi chodzi o ta wlasnie mozliwosc, expisz sobie na dragach i powiedzmy po nabiciu 2 leveli trafia sie taki skurw.syn ze wjebie w ciebie wszystko co ma a wtedy juz kaplica niezaleznie czy robiles cos zle czy dobrze;]
dla przykladu huncilem z kumplem dle elegancko blokowalem on 100 master ( lal z visa i wanda) ja zucalem exety itd i tu nagle dl sie odwrocil lapa+ podwojna bomba + wave. Nawet nie zauwazylem gdy typ padl O_o