Zobacz pojedynczy post
stary 23-01-2007, 23:17   #4
Kajzer
Użytkownik Forum

Kajzer's Avatar

Data dołączenia: 13 05 2004
Lokacja: okolice Kielc

Stan: Usunięty
Imię: Parsirfal
Profesja: Elite Knight
Gildia: Kazadum
Świat: titania
Poziom: 120
Skille: 95/92
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Monna Pokaż post
Ze 120 lvl tego nie wie ?:> Ja expilem 50 msem na vdc i sie nie wyjebalem... expilem z vis bez wanda. Poprostu exura gran-exori vis i tak dalej po jednym hicie wrzucalem exure gran, poprostu sie wyluzuj i nie panikuj jak bedziesz mial red, chociaz mi sie nie zdazylo zebym mial red od jednego draga, musisz uwazac zeby zawsze po tym jednym hicie ktorego dostaniesz wrzucic exure gran.
120 knight ;] sorc to zupelnie inna bajka;]
dawno temu moj kumpel padl na dragu na 55 lev podobno dostal full combo ale wlasnie nie wiem czy byl to jego blad czy mial pecha, ja nie mowie o zabiciu 1 draga od swieta bo na pojedynczych dragach to ja soule odrabiam ale mi chodzi o ta wlasnie mozliwosc, expisz sobie na dragach i powiedzmy po nabiciu 2 leveli trafia sie taki skurw.syn ze wjebie w ciebie wszystko co ma a wtedy juz kaplica niezaleznie czy robiles cos zle czy dobrze;]
dla przykladu huncilem z kumplem dle elegancko blokowalem on 100 master ( lal z visa i wanda) ja zucalem exety itd i tu nagle dl sie odwrocil lapa+ podwojna bomba + wave. Nawet nie zauwazylem gdy typ padl O_o