Temat: FAQ
Zobacz pojedynczy post
stary 14-09-2004, 09:53   #221
Gold Raven
Użytkownik Forum

Gold Raven's Avatar

Data dołączenia: 06 01 2004
Lokacja: Chrzanów

Imię: Gold Raven
Profesja: Rookstayer
Świat: Danubia
Poziom: 49
Skille: 23/30
Gold Raven ma numer GG 2265742 Gold Raven ma login Tlenu gilette@tlen.pl
Domyślny

@Lukiner
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lukiner
Od dawna zastanawiam sie czy w Tibi sa Dźwięki lub muzyka. Któregoś razu wychodziłem z podziemi depo w Thais i zauważylem ze nad skrzynka pewnego gostka unosily sie nutki . I o co chodzi z tym muzycznym sklepem tez w Thais?
Ps. Skad moge wziąść wziąść , znaleść i ustawić "avatar" (obrazek) do mojego loginu?Będe wdzięczny jak ktos mi o tym powie.
Ps. 2 Co oznacza "lol" ,"np" ,"br" i inne teksty niewiadomego dla mnie pochodzenia .
Nutki pojawiają się gdy grasz na jakimś instrumęcie - na przykład flecie. W Tibii nie ma muzyki tylko są właśnie te nutki.

Z tym sklepem muzycznym to niewiem co masz na myśli - istnieje i tyle -> dział mapy się kłania -> będziesz wiedział gdzie jest w Thais

Avatarek najlepiej zrób sobie sam. Jeżeli Ci się niechce to wchodzisz naprzykład na www.google.pl w dział grafiki i wpisujesz "avatar".

Skróty w Tibii - artykuł na ten temat

@Glucio
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Glucio
jak wziąć wilka. pisze mi, że jest za ciężki. może mam za niski level. jestem na 3.
Widocznie masz za mało cap-a - czyli ile możesz unieść - sprawdź ile wilk waży (Shift + click na nim) i porównaj z ilością cap-a.

Ostatnio edytowany przez Gold Raven - 14-09-2004 o 09:58.
Gold Raven jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.