Zobacz pojedynczy post
stary 24-01-2007, 07:48   #1309
Gallar
Zbanowany

Data dołączenia: 26 11 2005

Gallar ma numer GG 4524829 Gallar ma login Tlenu gallstayer@o2.pl Adres Jabbera do Gallar Send a message via Skype™ to Gallar
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dreso Pokaż post
Gram na Berylii od 1 godziny jej powstania.
Ja też grałem zaraz od powstania servera, i co w związku z tym ;?
Cytuj:
Excail byly czlonek Del toro,jakis pajac wyzej mu ublizyl...Denis to koles w porzadku na maxa..
No, tu się zgodze.

Cytuj:
.czlowiek ktorego nie da wyjebac sie z serva, ktory mysli zanim cos zrobi, jest zajebistym strategiem, potrafi psychologicznie rozj.ebac przeciwnika.
Czuje dużo wazeliny. Przesadzasz, Dennis też człowiek, fakt faktem, nieco częściej mu wychodzą jego óber taktyki na wojnach, ale nie przesadzajmy ;-)

Cytuj:
Co do naszej polskiej mentalnosci - jeszcze nie widzialem zeby szwed wyzywal szweda, hiszpan hiszpana...W polsce pod depo dzieja sie dantejskie sceny, wrzuty na starych, grozenie na rl. .
Boże, ludzie, kiedy Wy się nauczycie że NIE MOŻNA OCENIAĆ CAŁEGO NARODU PO ZACHOWANIACH POJEDYNCZYCH JEDNOSTEK ?.
A co do tego że nie widziałeś szweda czy Hiszpana wyzywającego swych rodaków - dziwne - bo ja nie raz : )

Cytuj:
Excail i reszta to ludzie inteligentni
Excail to nubas łamiący tibia rólz jak się tylko da !: ) .
Ale i tak mam nadzieje że jeszcze przyjdzie mi grać razem z nim, bo miło wspominam czas z nim spędzony w tej grze ;- )
Gallar jest offline