Zobacz pojedynczy post
stary 24-01-2007, 15:57   #238
Zorti
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 08 2006
Lokacja: Biesna/Gorlice

Stan: Aktywny Gracz
Skille: 88 axe
Domyślny Odświeżenie...

Up@ Możesz wykupic warehouse (magazyn w którym masz 30 dodatkowych slotów) lub w przyszlośći kupic konia lub bag ...

Ponownie odświeżam post-a... W grze gra już "paredziesiąt" osób z Polski.
Cztery osoby ma już 80 lvl + , Trzy osoby 70 lvl + , Hmmm pozostali się rozwijają Mamy dwie polskie gildie, jednak w dalszym ciągu poszukujemy więcej do osób do "przejęcia" miasta...Gra bardzo się rozwija, update następują co 1-2 tygodnie. Dużo ciekawych eventów (np. najazdy potworków na miasta lub "Dark Army" event...hmm oraz surowe kary za oszustwa w grze.. co jest bardzo dobre..

P.S Dodanie mnie na sponsora(poprzez wpisanie mojego nicku "Zorti" przy pierwszym logowaniu jak i dodanie na mentora wciąż aktualne Na 20 lvl płace aż 175k (cała moja gotówka jaką dostaje, więc nie mam w tym zysku materialnego hmm.. za wyjątkiem reputacji =p ) , jeśli dodasz mnie przed 10 lvl-erm. Pomoc w grze, odpowiedzi na pytanie gwarantowane, wystarczy tylko do mnie napisać....lub po wczesniejszym dodaniu sam do was napisze, gdyż dostaje o tym informacje. Jeszcze taka mała prośba ... nie przestawajcie grać na niskich lvl-ach hmm.. ciągłe expienie może wydawać się nudne, jednak na wyższych lvl-ach można dołączyć do gildi, miast i cieszyć się np. wojnami , gra zaczyna się na wyższych lvl-ach, uwierzcie mi na słowo

Zapraszam i pozdrawiam ...
Cya in game
Zorti 88 lvl <axe-man>
Zorti jest offline   Odpowiedz z Cytatem