Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dreso
Gram na Berylii od 1 godziny jej powstania. Gralem tu 2 100+ lvl postaciami. Aktulanie tez gram na Berylii,
|
Uwierz mi guzik mnie obchodzi od kiedy tu grasz, ile tu grasz, jakimi postaciami...
Cytuj:
jakis pajac wyzej mu ublizyl
|
Był byś na tyle łaskaw i nierobił plagiatu z mojego słownictwa pajacu?
Cytuj:
czlowiek ktorego nie da wyjebac sie z serva, ktory mysli zanim cos zrobi, jest zajebistym strategiem, potrafi psychologicznie rozj.ebac przeciwnika.
|
Nie rób z niego Napoleona to zwykły szary pajacyk który przyznam uczy się na własnych błędach. Dawno temu gdy doszlo do wojny Hatebreed vs Luminarium jakoś nieprzewidział że KH wróci i opowie się po stronie gipo wtedy właśnie został wykopany na jakis czas z serwera
Cytuj:
Denis to koles w porzadku na maxa
|
LóL ! to jest najwieksza bzdura jaką kiedykolwiek słyszałem
Kto mu pomagał, walczył razem z nim przeciw Geekhood? Rizzlaa, Aga, Gemaro, Nathocik... Niedawno miał okazje by coś tu naprawic gdy gipo odeszlo na elysie, pozostali tylko polacy i garstka swe. Pokazał nam jakim jest frajerem i ta jego twarz jeden wielki pryszcz
Ps. Vatariel ogarnij się człowieku ! Co ty sobą reprezentujesz? "Playing in memory of Nathocik and Ywis akak..." CO TO JEST? pare postów UP wypisujesz bzdety w stylu "expilem z ponckiem na dl'ach moj dobry kumpel"
Dajesz nam tu lekcje o przyjaźni, mówisze że bedziech o nich pamiętał itd. że masz kumpli z tej i tej strony po czym spokojnie przypatrujesz się jak ich rookuja, tracą całe miesiące poświecone tej grze i dajesz posta "memory". Żałosne ! A więc jeszcze raz apeluje do Ciebie ogarnij się lub zmień te opisy.