Witam.
To jest ostatni post, który piszę na tym forum. Nie mam zamiaru się żalić, po prostu napiszę co myślę.
Dwa moje jedyne posty, które napisałem na tym forum zostały usunięte. O ile mogę zrozumieć usunięcie pierwszego posta, w którym zadałem banalne pytanie, ale wynikało ono z tego, że pierwszy raz uruchomiłem Tibię i byłem trochę zagubiony w tej grze, to nie mogę zrozumieć, czemu został usunięty mój ostatni post. W poście tym zadałem pytanie na temat problemów z Tibią pod Linuksem.
Przeglądając forum, natchnąłem się na posty, które były totalnym OT, a na których nie było nawet ostrzeżenia moderatora o niezgodności z tematem. Skoro robicie forum dla siebie (tzn. dla grupki znajomych, bo takie odniosłem wrażenie), to zabrońcie rejestracji dla innych graczy.
Bywam na wielu forach, ale takich zwyczajów tam nie widziałem. Jak usuwacie posta, to przynajmniej napiszcie na priva z jakiego powodu. Oczywiście zdaję sobie sprawę, że rejestrując się zgodziłem się na ingerencję moderatorów w to co piszę, ale Panowie bez przesady.
To chyba wszystko, co chciałem napisać. Proszę o usunięcie mnie z listy zarejestrowanych.
|