Zobacz pojedynczy post
stary 24-01-2007, 18:48   #79
Gesior
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 01 2005
Lokacja: Grodzisk Maz.

Stan: Na Emeryturze
Imię: Akatedih
Profesja: Druid
Świat: Secura
Poziom: 42
Skille: 16/23
Poziom mag.: 50
Cool

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Iron'knight Pokaż post
Już pisałem o tym w dziale Furora. Vision już nie mają sie czym tłumaczyć ze sa noobami i teraz szukają dziury w całym. Oglnie zal.pl ale nie dla Dus~ _/ Ale dla Vision za samą głupote... nie mam pytań do Was. Niedługo zrobicie temat "Jakie głupie nicki mają w Dus~" albo cos w tym stylu (ale to zapewne będzie po jakimś fragu bo teraz sie już dzieciaki z Vision nabawiły)

@EDIT
A rozmowa normalna jak w trapie przecież nie będą mówić "Drodzy zgromadzenie teraz ja zabieram głos"
zal.pl jest adresem nalezacym do kogos
pisanie "zal.pl" tez nie przedstawia najwyzszego poziomu -.- i nie tlumaczcie sie ze to taki "slang"
Taka rozmowa to normalka? Normalka to jest, ze jest ustalone kto moze sie odzywac/decydowac(przed bitwa), a kto moze "reportowac" problemy/wykonane zadania, a nie wszyscy dra morde ile wlezie..
Vision noobami? Wszyscy z Furory sa noobami, moj kolega ktory padl na 55 lvl od draga ( -.- ) stwierdzil ze to serv dla noobow i go olal, a sam najlepszy nie jest
Jednak jakos udalo im sie ubic Taifun'a. Pisanie, ze u Taifun'a jest jakis zdrajca to pochwala dla Vision. Widac potrafia sie zorganizowac

(nie wiem o co chodzilo temu gosciowi wyzej z "stereo", ale plik z mojego hosta pobralo ponad 400 osob! - tibicams.superhost.pl)