Czesc witam wszystkich , zarejestrowalem sie tutaj bo musze dodac swoje 2 grosze poprostu krew mnie zalewa jak widze co niekturzy pisza a dokladnie finer . Twierdzi ze na poczatku popieral et ale teraz juz nie , i jego jedyna nadzieja w ng ) . Rozumie ze tibia to gra ale dla zabawy nie wypowiada sie wojny takiej gildii jak et . i teraz mam do ciebie pytanie czy wiesz jaki byl powud wypowiedzenia et wojny czy dokladnie wiesz za co padl 3 x , piszesz ze jestes z gildia do kocna a odpowiedz mi jaki miales wplyw na decyzje o wypowiedzeniu wojny czy wogule ktos pytal cie o zdanie bo watpie. I jak et ma to potraktowac jako joke ? To dla zartu mozesz uzbierac teraz 50 k i nad czym tu plakac. jestes pewny ze nikt z twojej gildii nie pomagal ng i dasz sobie za to urwac glowe ? Myslisz ze jakby ng wiedzialo ze pomagasz et to nie zabili by cie , najpewniej noob charami . A teraz efekt domina za twoimi postami nastepni zarzekaja i wypisuja " WITAMY W POLSCE" . Ja sam mam na obsidii 3 postac , 2 pierwsze sa huntowane przez ng zreszta jak wygladala gra , 1 przyklad (expie sobie na scaranbach wchodzi jakis 20 lvl z ruzdzka i nie ma zamiaru wychodzic pomimo ze bylem tam dobre kilka h zrobilem na nim skula stracil z 10 hp efekt jest taki ze za 5 min wpada 3 z ng hunted payment wszystko naraz ofkors w pierwszej kolejnosci death . takich przypadkow mialem pare nikt nie slucha zadnego tlumaczenia dlatego twierdze ze dla kogos kto powaznie mysli o grze na tym serwie duzo lepsza sytuacja bedzie gdy wojne wygra et i ich popieram jezeli nie sa to chodzące idealy to napewno jest to mniejsze zlo i w takich kategoriach trzeba na to patrzec , i jeszcze jedna uwaga , gdy zaczynala sie wojna ilu ludzi z et mialo rs ? a z ng wiekszosc ciekawe czy mieli misklicka ? jakim cudem skoro sa tacy dobrzy , finer kogo znasz z ng ze w nich pokladasz swoja nadzieje ? nie popadajcie w skrajnosci zadaniem et jest rozbic ng na kazdy mozliwy sposob , osoby pomagajace im tez nie moga czuc sie bezpiecznie i to normalne ) i na koniec niczym haslo wyborcze ludzie WYBIERAM MNIEJSZE ZŁO ) )) ))) )))) )))))
HAIL <<E>><<T>>
|