Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Temox
W sumie jak dla mnie mozna expic na dragach <spokojnie> od 65 lvla. A na 2+dragi zakladac e ringi.
Kazdy moze twierdzic ze da sie od 45 lvla.. ale po tym jak moj kumpel padl wiem ze drag nie jest tak prosty jak sie przypuszcza.
|
ja wiem codzien odrabiam soule na dragach i vyvernach i ani razu jeszcze nie mialem reda, chociaz drag czasem ma odchyły w stylu uciieka prosto i nagle odwrot i fire wave z łapą za 200+ ale nigdy nie trafil mnie ze wszystkiego, pewnie bym sie wywrócił
jak dotąd z moim obserwacji wynika ze najbezpieczniej dragi jest lac w sposób nastepujący:
lecisz z dragon amuletem ofkorse bo wtedy jego fire wave nie zadaje wiecej niz 130 dmg, stoisz na skos i walisz z cosmic wanda, kiedy dragon zaatakuje z mele odrazu po tym stajesz kolo niego i vis po czym znowu uciekasz na skos, wyliczasz tak jakby czas pomiedzy turami i wtedy jest bardzo mała szansa ze uderzy z wave, a gdy drag ma juz reda to dobijasz tylko i wylacznie z wanda, ewentualnie z hmm ale to waste troche, w zasadzie na wieksze respy gdy drag ucieka za daleko hmm beda sie bardziej przydawały, ale gdy wiadomo ze drag ucieka w kierunku w ktorym nie ma nastepnych gadzin to mozna lac wand only.