Zobacz pojedynczy post
stary 24-01-2007, 19:45   #17
Kajzer
Użytkownik Forum

Kajzer's Avatar

Data dołączenia: 13 05 2004
Lokacja: okolice Kielc

Stan: Usunięty
Imię: Parsirfal
Profesja: Elite Knight
Gildia: Kazadum
Świat: titania
Poziom: 120
Skille: 95/92
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Temox Pokaż post
W sumie jak dla mnie mozna expic na dragach <spokojnie> od 65 lvla. A na 2+dragi zakladac e ringi.

Kazdy moze twierdzic ze da sie od 45 lvla.. ale po tym jak moj kumpel padl wiem ze drag nie jest tak prosty jak sie przypuszcza.
ja wiem codzien odrabiam soule na dragach i vyvernach i ani razu jeszcze nie mialem reda, chociaz drag czasem ma odchyły w stylu uciieka prosto i nagle odwrot i fire wave z łapą za 200+ ale nigdy nie trafil mnie ze wszystkiego, pewnie bym sie wywrócił

jak dotąd z moim obserwacji wynika ze najbezpieczniej dragi jest lac w sposób nastepujący:
lecisz z dragon amuletem ofkorse bo wtedy jego fire wave nie zadaje wiecej niz 130 dmg, stoisz na skos i walisz z cosmic wanda, kiedy dragon zaatakuje z mele odrazu po tym stajesz kolo niego i vis po czym znowu uciekasz na skos, wyliczasz tak jakby czas pomiedzy turami i wtedy jest bardzo mała szansa ze uderzy z wave, a gdy drag ma juz reda to dobijasz tylko i wylacznie z wanda, ewentualnie z hmm ale to waste troche, w zasadzie na wieksze respy gdy drag ucieka za daleko hmm beda sie bardziej przydawały, ale gdy wiadomo ze drag ucieka w kierunku w ktorym nie ma nastepnych gadzin to mozna lac wand only.

Ostatnio edytowany przez Kajzer - 24-01-2007 o 19:48. Powód: literówka bloz :>
Kajzer jest offline   Odpowiedz z Cytatem