Zobacz pojedynczy post
stary 24-01-2007, 20:07   #584
-=Misiekmen=-
Użytkownik Forum

-=Misiekmen=-'s Avatar

Data dołączenia: 29 06 2005

Imię: Misiekmen
Profesja: Elite Knight
Gildia: Kazadum
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sidar Pokaż post
Dzieki panowie ,ze mnie tak wyrozniacie ale narazie nie ma powodu by to robic a same logowanie sie i wyjscie ze szwedami na battle z mysla ,ze rozwale ich i po sprawie to kwestia moze i psychiki ale nie wiem czego sie bac padnie sie to sie padnie proste.

Teraz pare slow do goscia ,ktorego jak przeczytalem posta to nie wiedzialem co z soba zrobic
Aego czy ty sie urwales z choinki??
Wymieniles osoby ktorym nam potrzeba do wygrania tej wojny a ja kazda z nich skomentuje:
1.Balu Kiler- ma free account loguje sie tylko w weekendy byl tylko na 1 akcji.NC
2.Mistic Pal-nigdy o niczym niby nie wie byl moze na 1 akcji jak wogole byl bo cos go nie kojarze a na vt z nami siedzi caly czas ale jak ma byc kacja cudownie znika nie zle czary co?
3.Alucard de'moon-zajebisty kumpel jeden z lepszych ale zesral sie ze strachu i sellnol chara bral udzila tylko w akcji na fibuli i tyle go widzielsimy.

Nie pamietam kogo tam jeszcze wymieniles ale rzeczywiscie wiecej takich ludzi a napewno szwedzi beda mogli sobie spokojnie expic i nie exivowac nas bo nikogo z nas nie bedzie online GZ wyboru!

Co do Arvita i Kotiego zgadzam sie w 100% takich ludzi nam potrzeba ale lepiej zeby byli sorkami
Jak macie jakies pytania a bede mogl albo umial na nie odpowiedziec to walcie smialo
Według mnie potrzeba wam lepszego zgrania oraz skuteczniejszych taktyk. Ta akcja na desercie była trochę śmieszna rozumiem gdybyście kogoś zabili, a następnie tam pobiegli w celu schronienia się, ale wy zrobiliście mass loga i strzała na desert następnie czekaliście, aż któryś z Cr~ wejdzie w przejście, a wy go zabijecie jak psa, heh. btw. mistic był na 2 akcjach
You full of shit why can't you see.

I am the target of your anger,
I am the one who you call danger,
I am the one who believe in destiny,
You motherfucker I am your enemy,
Your worse enemy.
-=Misiekmen=- jest offline