| 

Jak dla mnie to ten cały hunt to JEDEN WIELKI NACIĄGANY WAŁ. Szukali byle jakiego powodu zeby kogoś huncic. Ten cały drut z twojej gildi poprostu grał na kompie przyszedł bro i podpuszczał go a ze ma znajomości to juz ich podbuntował i tyle. niby rexis sie upiera ze nie Pa i wogóle ale jak ich nie znasz i przede wszystkim nie lizesz im dupy jak to robi wiekszośc askary to masz pograne.Nie chca odrazu wywoływać wojen wiec pojedynczo sobie zabijaja i huntuja za nic a to e sami ci loota wyjebali i jeszcze kase za to chca to poprostu przykład noobostwa i kozaczaniea bo mam kolegów. Sam drut gów** zrobiły by gdyby7 nie brat nawet pz nie chciał by ryzykować bo by go udupili. A ze ma brata to sie wozi jak by miał czy lol

Niech zagra na innym serv gdzie nie bedzie miał żadnych pleców i spróbuje grać for fun.

Ciekawy jestem czy teraz któryś z twoich kumpli emesto Ci pomorze czy tak samo beda dalej lizać dupe rexis i innym high levela i nawet sie nie odezwa w twojej obronie. Gdyby nie to ze sprzedałem posatc to zrokował bym kola i jebał bym czy mnie zabija za to, bo najważniejsze sa zasady. Jak było z barkami, tracilismy lev za lev i jakoś poszło a Ci cali wielcy przyjaciele nawet dupy z expowiska i pz nie ruszyli by pomuc -.-

Teraz sie okaże jakich masz kolegów i czy wogóle takich masz.
 |