Temat: The Village
Zobacz pojedynczy post
stary 24-01-2007, 21:30   #246
eerion
CS Tibia.pl Team

eerion's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2003
Lokacja: Utopia
Wpisy bloga: 2

Stan: Niegrający
eerion ma numer GG 4323111
Domyślny

Cytuj:
@Eerion:
Zgodze się że w tamtych czasach Dejvo robił bardzo dobre fake'i. Jednak jakby teraz robił dalej... hmm... no nie wiem czy mógłby być tak dobry jak stosunkowo w tamtych czasach. Zrobienie takiego fake'a jak on robił wtedy (robił wtedy prawdziwe fake, teraz technika sie trochę zmieniła doszły efekty i nie jest to już ten sam prawdziwy fotomontaż) nie jest ażtak trudne dla przeciętnego. Wystarczyło się trochę pomęczyć ze sklejaniem spritek i troche poszperać w celu uzyskania paru wiadomości (m.in. hp potworów). Dzisiaj trzeba się nieźle namęczyć żeby zrobić coś fajnego bo standar został zawyżony.

PS: Nie żebym sie opieprzał pisząc posty xD Robie, robie xD Tylko tak wpadłem zlukać co słychać ;]
Wybaczę ci, bo nie widziałeś jego prac graficznych.
Klepał graficzki bardzo dobre, nie pamietam czy pracował w jakimś programie a la PS, ale nawet jeśli nie to człowiek który takie rzeczy robił by szybko to oklepał
Aha nie jestem pewny tego w 100%, ale Dejvo chyba robił fake zanim Yayoo wydał swój konwerter

Co do twojego odcinka:
Pierwsze skojarzenie - próbujesz film akcji walnąć do fake.
Będzie trudno, ale kto wie?
Wiesz czego się w tym najbardziej obawiam?
Płytkiej fabuły - jak w większości filmów akcji.
Bo co mamy u ciebie teraz?
Wioskę żyjącą niedaleko drogi, a odcinającą się (z włąsnej woli) od cywilizacji <sic!>
Tajemniczą organizację której celem jest doprowadzenie do 3 wojny swiatowej by moć zrobić coś strasznie złego i mrocznego, np. panowanie nad światem.
Itd.
Nie jest zbyt wesoło Glaves
Nie schrzań sprawy, bo masz i potencjał i możliwości, żeby zrobić coś wielkiego
Wpuścić takiego maniaka do tematu o anime

eerion.blogspot.com - Jak to gaijin Japonię ogarniał, czyli relacja z kraju kwitnącej wiśni.
eerion jest offline