Cytuj:
Oryginalnie napisane przez gigoro
Dlatego, ze jest nowym ownerem i nawet nie mial na sobie lepszego pancerza na 81lvl, tylko dark armor. Z tego rowniez wnioskuje ze nic lepszego niz two handed sword/serpent sword/spike sword, nie mial.
Nie moge sie z Toba rowniez zgodzic, ze nawet gdyby jakis knight mialby 10bp uh i znalazlby sie w tym trapie, to by padl, poniewaz gracze na 81lvl sa doswiadczeni, maja lepsze bronie (gs, d lance, nieraz sov/sca), ktore zadawalyby wieksze obrazenia (wraz ze wzrostem lvlu rowniez zwieksza sie maksymalne mozliwe obrazenie dla danego playera). Poza tym zanim skonczylyby sie im uhy, to magowie musieliby biegac 3 razy po manasy. Gdyby kazdy knight byl skazany na smierc uwieziony w trapie od dwoch sorcow na 40lvl~, to wszyscy baliby sie nimi grac, knighci byliby najrzadziej wybierana postacia. A jednak knightow jest najwiecej.
Co do reszty nie mam zastrzezen
Pozdrawiam.
|
Na moim serverze najwięcej jest sorków i niedługo druid będzie na drugim miejscu, bo teraz naprawdę mało kto wybiera knighta czy pala (chyba osoby które miały pierwszy raz do czynienia z tibia). Jeśli chodzi o palladyna to ja się muszę nachodzić po mapie, żeby jakiegoś spotkać
edit:
Pablossoyos: czytaj uważnie, wyraźnie napisałem że chodzi mi o obrażenie sorca z czarów nie z różdżki. A po za tym który hlev sork używa do expienia różdżki?