Cytuj:
Primo. Sam sobie przeczysz zarzucasz revi'co ze byl nie biegal do przodu na battle a potem wypowiadasz sie o tym jak wygladaja bitwy, gdzie piszesz ze Rizzlaa biegal do przodu bo byl sorcem i ma najwieksza szanse przezyc combo, ale revi'co nie NIE JEST SORCEM i ma okolo 1k mnie punktow zycia(hp+mana) od niego
|
1 ms solo wojny nie wygra..A i tak revico ma na tym lvlu 2300~hp liczac mane i hp..
Cytuj:
Terzo. Widzac ze nie czytales calego forum... Zaraz po wygranej ruin Rev'ico jako nie liczny napisał na forum ze Ruinsi wygrali.
|
Ale co to ma do mojej wypowiedzi?
Cytuj:
Quatro. Byli by lepsi bo wtedy nie huncili by dla zabawy tylko by expili. I ciekawe co ty bys zrobil z charem na h lvl po przegranej wojnie???? Ja na pewno byl bił gosci za nic. w szczegolnosci noobkow z deatstyle
|
juz raz rzadzili servem.. owszem bylo lepiej dla polakow, ale PA bylo takie samo jak ze strony ruin. Co do deathstyle- tak oni mnie wkurzaja, podobnie jak inne noobchary kh. Ale osobiscie na swoim main charze nie mialem z nimi problemow, jak bede mial, wtedy zaczne sie martwic, ok?
Poza tym gram dla zabawy. Gdybym nawet wylecial z servera nie plakalbym z tego powodu.