Zobacz pojedynczy post
stary 25-01-2007, 00:40   #1447
Xzo
Użytkownik Forum

Xzo's Avatar

Data dołączenia: 09 01 2007
Lokacja: nigdzie

Stan: Aktywny Gracz
Imię: lol
Profesja: Elite Knight
Świat: Kyra
Skille: 0/0
Cool

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez paior Pokaż post
na kyrze nie bylo nie ma i nie bedzie price ;]
zgadzam sie w tym , tworzenie price list to jak na moje glupi pomysl. sięgając w stecz mozemy sobie przypomniec ze od czasu kiedy wyszly wandy / rody (zawalila sie cala gospodarka tak naprawde ) , od tamtego czasu roce i druidzi nie kupuja broni bo po co , a tak to szlo skul staffa sprzedac chociaz jakiemus napalonemu druidowi i nie bylo problemu (to tylko przyklad ale wiadomo ze kiedys cenywszedzie byly znacznie wieksze) co za tym idzie itemy trudno sprzedac i sprzedawca wie ze jak nie sprzeda itemu tanio to nie sprzeda wcale a kupujacy wie ze jak nie kupi teraz to kupi niedługo -taniej- , Abo~ napisal ze dsm 100k , moze i da sie za tyle to sprzedac ale wiem ze jak bym chcial to bym za 80 kupil i by mi to nie zajelo dluzej niz jeden dzien (co nie znaczy ze stracil bym calego dnia na stanie w depo i spamowanie trade) , nie wspominając juz o rots'ie za 30k albo knight axe za 4k , ja sprzedalem k axe za 2k i jestem z siebie dumny ze mi sie udało ( rotsa to sie da za 10k kupic jak na moje ) no ale moze kiedys sie uda ustanowic stabilne ceny

a tak wogule co to zaomysl tworzyc nowego price lista zaraz po updace - przeciez mzoe za jakis czas ludzie beda huncic cos tam na poi i ceny sie drastycznie zmienia ... dziwne to wszystko

Ostatnio edytowany przez Xzo - 25-01-2007 o 00:41.
Xzo jest offline