Temat: Obsidia ....
Zobacz pojedynczy post
stary 25-01-2007, 00:48   #2356
Fin'er
Użytkownik Forum

Fin'er's Avatar

Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika

Imię: Fingregher
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ryba_90 Pokaż post
No cóż jesli dobrze pamietam to, to bylo wtedy jak mielismy druzyne 3 osobowa? wiec mozliwe ze poprostu padl za nic gdyz gal z benkiem pkowali troche. Poprostu mial pecha.

Co do suva nie wydaje mi sie zebysmy mieli sie strzelac chyba ze on zamierza zmienic 'plany'
I o to mi chodziło... Po prostu przyznać że nie było reason - ot tak 4fun. ( btw. mieliście wtedy troche większa grupe - Ty, Yuni, Don, Kiroy, Benek, Gal, Pephy, Cass...). Teraz też pekujecie 4 fun - Shake'Apocaliptic może być chyba tego przykładem.

Cała sprawa Pink zaczeła się od Milivojaca - gdyby on nie dostał hunted od Mentora pozostałby w Pink. Gdyby pozostał w Pink - Royal nie latałby po bitwach. Gdyby Royal nie latał po bitwach ET by go nie ubiło ( co do ostatniego nie jestem pewnien na 100% )

Ja nie płacze o swój payment, mówie tylko jak jest. Troche zabolało mnie że osoba która pomagała niegdyś ET - jak na swój lvl ma dosyć duży payment.
Decyzje o zostaniu w gildii nie podjąłem na "bani" więc będę całkowicie ponioseę konsekwencje. A to, że teraz bardziej wole by Ng wygrało to chyba logiczne w mej sytacji no bo przecież nie będę dalej pakował kasy w ET by Ci zabili mnie sd które zostały kupione za moje pieniądze.

Pamiętajcie - dziś to ja jestem hunted - jutro możecie to być wy...

KONIEC TEMATU O PINK~

Ostatnio edytowany przez Fin'er - 25-01-2007 o 01:38.
Fin'er jest offline