Żadnego nie widziałem, nie będę się tutaj do tego odnosił.
Cytuj:
Przeglądając forum, natchnąłem się na posty, które były totalnym OT, a na których nie było nawet ostrzeżenia moderatora o niezgodności z tematem. Skoro robicie forum dla siebie (tzn. dla grupki znajomych, bo takie odniosłem wrażenie), to zabrońcie rejestracji dla innych graczy.
|
Jeżeli uważasz że jesteśmy w stanie przejrzeć każdy temat i okroić go tak, żeby był idealnie spójny i bez OT, to chętnie przyjmiemy cię do grona, a jak coś spartolisz to od razu zostaniesz zgnojony przez wszystkich, bo się o*******asz
i w ogóle co to ma być. Miła perspektywa?
Cytuj:
Bywam na wielu forach, ale takich zwyczajów tam nie widziałem. Jak usuwacie posta, to przynajmniej napiszcie na priva z jakiego powodu. Oczywiście zdaję sobie sprawę, że rejestrując się zgodziłem się na ingerencję moderatorów w to co piszę, ale Panowie bez przesady.
|
Byłem na wielu forach, które zazwyczaj miały mniej niż dziesięć tysięcy zarejestrowanych kont. Nigdy żaden moderator nie wysłał mi PW dlaczego mój post został skasowany, ba, to samo tyczy się tematów. Nie rozumiem dlaczego mielibyśmy to robić na forum z ponad dziewięćdziesięcioma tysiącami kont. Gdybym miał każdemu napisać PW z wyszczególnieniem dlaczego w ogóle ŚMIAŁEM usunąć jego post, a potem jeszcze tłumaczyć się z tej decyzji przez tydzień, to, szczerze mówiąc, nie starczyłoby mi dnia żeby cokolwiek na forum zrobić. A niestety też mam studia, sesję (ble) i całą resztę życia, więc wybacz, nie mam zamiaru poświęcać się dla ludzi którzy nie dość, że tego nie docenią, to jeszcze obrzucą mnie gównem.
Dziękuję, postoję.