Co do wojny z wielkimi mocarstwami:
Państwa ulepszone technologicznie maja anty rakiety które jak na radarze odkrywaja ze bomba atomowa leci to sa wysyłalne rakiety do tej bomby i bumm : ))
Norwegia ma o polowe mniej wojsk i dostaja rope ; O ja bym tak zrobił:
Zostawiamy wojska na rok w iraku robimy tak:
-Znikniecie wiz
-Ropa
I bysmy wyszli na plus jakby Amerykance sie nie zgodzili bysmy rozmawiali z Rosjanami ale niestety to nie mozlwie ponieważ Kwasniewski musiał pokazac swoja dupe w Ukrainie ;/ i to bardzo pogorszyło stosunki.
Kto¶ tam napisał ze Amerykanie nie jada do Białorusi poniewaz nie maja ropy Polac mu

)
A co do wojny
NIkt nie zatakuje nikogo jak narazie ponieważ jest ONZ gdyby Iran zatakował Ameryke wszytskie panstwa by zatakowały Iran : )) 50 % Pan¶tw Izraelskich jest w ONZ+ Chyba cał± Europy i Azjaci wiec Bum

)
A co do Koreajy amerykanie NIGDY TAM NIE WEJDA ponieważ na zachodz maja CHiny napewno by odpowiedzili a na pólnoc Rosje to też
Szwecja tez jest neutralna i tam dziadkowie chodza na dyskoteke itd.. sam wiem bo nie raz tam byłem : O
A jesli chodzi o Szwa... To jedno z najbogatsyzch panstw więc dobrze im sie powodzi...
TO było wiadome ze Chińska gospodarka zrobi sie najwiękrza na ¶wiecie i to tylko pare lat i już Ameryka i Norwegia bedzie odstawał±..

)
My¶le ze jak bedzie wojna nic CHYBA polsce sie nie stanie jako terytorium teraz chodzi o rope... a Polska ma malo ropy...
Oco chodzi z Japoncami i ich srednia wieku :O ?