@up
Ty w to wszystko wierzysz? Dawniej ludzie wierzyli, ze mocarstwa sie nie odwaza rozpoczac wojne, a jakos byly chociazby I WW, II WW, i zimna wojna...
Cytuj:
Państwa ulepszone technologicznie maja anty rakiety które jak na radarze odkrywaja ze bomba atomowa leci to sa wysyłalne rakiety do tej bomby i bumm : ))
|
Slyszales o czyms takim jak sabotaz? A jest to tylko jedno z wielu rozwiazan.
Cytuj:
Zostawiamy wojska na rok w iraku robimy tak:
-Znikniecie wiz
-Ropa
|
Jak juz mowili - jestesmy sojusznikami USA i ciagle nic nie zyskujemy! Czekamy na wizy od paru lat, a oni ciagle maja nas w dupie.
Cytuj:
I bysmy wyszli na plus jakby Amerykance sie nie zgodzili bysmy rozmawiali z Rosjanami ale niestety to nie mozlwie ponieważ Kwasniewski musiał pokazac swoja dupe w Ukrainie ;/ i to bardzo pogorszyło stosunki.
|
Juz jestesmy uzaleznieni od Rosjan. Poza tym wlasciwie ciagle Rosja nam jest niezbedna od czasow zakonczenia drugiej wojny swiatowej.
Cytuj:
NIkt nie zatakuje nikogo jak narazie ponieważ jest ONZ gdyby Iran zatakował Ameryke wszytskie panstwa by zatakowały Iran : )) 50 % Panśtw Izraelskich jest w ONZ+ Chyba całą Europy i Azjaci wiec Bum )
|
Iran zaatakowalby Ameryke, przylaczylyby sie do niego Korea Polnocna, wszystkie panstwa z wiekszoscia muzlumanow w celu tepienia niewiernych Allachowi ;/.
Cytuj:
A co do Koreajy amerykanie NIGDY TAM NIE WEJDA ponieważ na zachodz maja CHiny napewno by odpowiedzili a na pólnoc Rosje to też
|
Moga 'wejsc' od strony morza ;]. Poza tym ten konflikt skonczy sie na sankcjach, bo walka z Korea bylaby samobojstwem (czyt. ogolnoswiatowa wojna).
Cytuj:
Szwecja tez jest neutralna i tam dziadkowie chodza na dyskoteke itd.. sam wiem bo nie raz tam byłem : O
A jesli chodzi o Szwa... To jedno z najbogatsyzch panstw więc dobrze im sie powodzi...
|
To o Szwecji co ma do rzeczy??
Jesli chodzi o Szwajcarie to ci swoja neutralnoscia niezle zarobili.
Cytuj:
TO było wiadome ze Chińska gospodarka zrobi sie najwiękrza na świecie i to tylko pare lat i już Ameryka i Norwegia bedzie odstawałą.. )
|
To bylo juz wiadome po zimnej wojnie, kiedy chinszczyzna zaczela zalewac inne rynki. Mi sie zdaje jednak, ze chiny opanuja rynki za nie wiecej jak 80 lat... maja jeszcze duzo do europy/ameryki.
Cytuj:
Myśle ze jak bedzie wojna nic CHYBA polsce sie nie stanie jako terytorium teraz chodzi o rope... a Polska ma malo ropy...
|
Jak stanie sie WIELKA wojna to wszyscy zginiemy, sami sie rozje*iemy ;>.
przepraszam za brak polskich znakow (mam takiego windowsa ;<)