Zobacz pojedynczy post
stary 25-01-2007, 12:18   #4386
Ajron 88
Użytkownik Forum

Ajron 88's Avatar

Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Kluczbork

Domyślny

Jaskinie pod wypsami laguny można podzielic na 2 duze jaskinie + tunele laczace je (spele zaulki i tunele na -4 z blood crabami) , niewiem ilu z was zwrocilo uwage ale zazek chodzi po tej jaskimni w ksztalcie "kanciatego kola" , tam i tylko tam , ja jak tam wbijam zawsze daje na niego exive. jak jest to pytam czy kreci sie na tej wysokosci czy schodzi wyzej/nizej , ZAWSZE potwierdza ze kreci sie tylko tutaj po tym kole , i ide albo pod/nad niego , albo ide bardziej na zachod do drugiej duzej jaskini (mam taka swoja pojebana sciezke zdrowia na ktorej robie 42/h jak nikt mi nie wybija).

Gorzej jesli idze o Lutore, on mi dobitnie wmiawial ze zolwie to nie jest open span (bo przeciez nie ma kulku wejsc nie ? , i ze nawe jak nie ma jego listów , to i tak wiadomo ze on tu expi , i chce cala lagune) , albo Atnaz , zalogowalem sie na zolwiach po kicku 1-2 dni wczesniej , wybijam zolwiki podbija Atnaz, staje kolo mnie i pisze "leave" , to pytam czy ma siakąś trase po ktorej lazi czy jak ? , z 10 razy napisal "leave" , no to mowie mu ze ja ide bardziej na zachod i wdupie to mam bo on nawet jakby sie rozdwoil to nie wyczysci wsszystkoich respow.

Także wracajac do tematu, Zazek na lagunie to zloto , bo nie jest tak konfliktowym czlowiekiem jak duza czesc "Hwl".
19:12 Seemes: does that mean your br?
19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR?
Ajron 88 jest offline