Do całego E.T
Mam pytanko : to o co wy walczycie ?? Czy powodem tej wojny nie bylo wieczne zabijanie bez powodu przez NG ?
@ Pacc
MI sie wydaje że Casspari i Mentor nie są źli tylko zadużo razy padali i nie mają kasy na blessy, runy etc. Wiem ze ich to nieusprawiedliwiam ale skoro tak ich wyzywacie to czemu wasi koledzy od nich kupują.
@Przywódca
Uważam że bezwarunkowo bossem powinien byc Pep5i. Jeżeli kto mówi że Benek ma dobre pvp ma racje ale czemu skoro jest taki dobry nie zorganizował drużyny na NG ? Dopiero Pephy po dedzie zorganizował ET dzięki czemu polacy mają jakiekolwiek szanse na wygraną. A i Evo nie moze byc bossem bo był z NG i gdyby nie ded walczył by przeciwko ET, wiem że Pephy też był po różnych stronach ale to bylo dawno.....
@Suv
Je*ie mnie twój wiek ale weś na forum nie zgrywaj kozaka, skoro masz lagi i nieexpisz i nie bedziesz mógł walczyć to chociaż pokaż z kim jesteś i dojdź do ET. Wiem że masz przyjaciół w NG ale ty bys walczyl o sluszną sprawe niech oni wystąpią z NG a nie ty odłaczasz sie od Polaków.
@Thor massa'cra
Złodziej i pekay.
Ostatnio edytowany przez Voletin - 25-01-2007 o 12:25.
|