Zobacz pojedynczy post
stary 25-01-2007, 14:52   #20
stryju
Użytkownik Forum

stryju's Avatar

Data dołączenia: 01 05 2006
Lokacja: Warszawa

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maga Rooker Pokaż post
Gram na tym serwerze, jestem tam 2nd i moge wam powiedzieć tylko tyle: Jest to fake i koniec kropka... Jedynego Apprentice Sheng'a, który sie u naws pojawił zabiłam ja (nie chwaląc się ). Ta fotka nie tylko jest fake'm jeśli chodzi o Brass Armor, ale o zabicie tego bossa. Rozmawiałam z Mobinhą i mówiła mi że ten fake jest dla zabawy. A jeśli chodzi o mnie czy zabiłam tego ślicznego potworka ;] to powiem tak, Jeśli nie wierzycie to wpadajcie na Neptere pokaże MLW (Magic Light Wand) bez żadnego problemu, a jeśli chodzi o foty, to nie mam ;P

@down
Nie gram, wiadomo. Ale rozmawiałam z Mobinhą i Mofurym (kumpel jej więc z się z nią dogadał) i mówili że jedyny który był na serwe to został pokonany przeze mnie.
No to mamy dowód że to fake.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wertty Pokaż post
przecierz nie grasz 24/7 moze byl 2 x apperantice sheng albo wiecej moim zdaniem to nie fake. Mowicie czemu nie zbarali armora tzn po update przecierz tylko ten kto zjechal potworowi najwiecej hp moze otworzyc baga.
To sobie sprawdź w statystkach zabicia potworów, i zobaczysz że był tylko 1 raz. Pozatym po paru dniach chyba nie pojawił by się znów Boss ?
stryju jest offline