Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maga Rooker
Gram na tym serwerze, jestem tam 2nd i moge wam powiedzieć tylko tyle: Jest to fake i koniec kropka... Jedynego Apprentice Sheng'a, który sie u naws pojawił zabiłam ja (nie chwaląc się  ). Ta fotka nie tylko jest fake'm jeśli chodzi o Brass Armor, ale o zabicie tego bossa. Rozmawiałam z Mobinhą i mówiła mi że ten fake jest dla zabawy. A jeśli chodzi o mnie czy zabiłam tego ślicznego potworka ;] to powiem tak, Jeśli nie wierzycie to wpadajcie na Neptere pokaże MLW (Magic Light Wand) bez żadnego problemu, a jeśli chodzi o foty, to nie mam ;P
@down
Nie gram, wiadomo. Ale rozmawiałam z Mobinhą i Mofurym (kumpel jej więc z się z nią dogadał) i mówili że jedyny który był na serwe to został pokonany przeze mnie. 
|
No to mamy dowód że to fake.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wertty
przecierz nie grasz 24/7 moze byl 2 x apperantice sheng albo wiecej moim zdaniem to nie fake. Mowicie czemu nie zbarali armora tzn po update przecierz tylko ten kto zjechal potworowi najwiecej hp moze otworzyc baga.
|
To sobie sprawdź w statystkach zabicia potworów, i zobaczysz że był tylko 1 raz. Pozatym po paru dniach chyba nie pojawił by się znów Boss ?