Zobacz pojedynczy post
stary 25-01-2007, 15:37   #54
goburu
Zbanowany

Data dołączenia: 14 12 2006
Lokacja: Liberty Bay

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: PvP
Poziom: 90
Skille: po co??
Poziom mag.: 56
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gremlin
Na 50 lvl GS to spore ryzyko, na 60 wszyscy radza sobie tak samo, bija z dystansu z HMm albo boltow (HMM rycerza na 60 nie jest takie duzo znowu slabsze od przecietnego sorca na 60 lvl).
Jest slabsze srednio o 40 hp. To mało?
50 pal z 75 dista ma prawie zawsze combo 100+ z bolta i hmm. Knight nie posiada w ogole ataku dystansowego poza runami. (w tym przypadku hmm)
Cytuj:
Jaki to jest "wyzszy poziom" bo znam druidzow na 180-200 ktozy uzywaja sio bo prawie zawsze leczy do pelna a gran potrafi uleczyc za 400 ale potrafi nawet wejsc tylko za 100
Jak ktos sie leczy na deep green to mu nie robi roznicy czy uleczy się za 100 czy za 400. Gran zabiera o 30 many mniej czyli jest bardziej oplacalny niz sio.
Cytuj:
Poczatek zoltego to dla mnie 1-4 granow, a tylko 1 sio.
Mówiąc wyższy lvl miałem na myśli 200+. Setny to dla mnie nie jest wysoki, bardzo wielu ludzi go ma.
Cytuj:
Jest roznica pomiedzy expi a raz sobie poszli postrzelac troche, ja kiedys bylem z Bebilonem na behemotach jak sobie je bil z exori, co z tego ze mial prawie 400k na godzine jak poszlo mu 250k we fluidach na niecale 2h expienia.
Tyle ze sorcem na demonach z ue sie zwraca czyli mozna siedziec w nieskonczonosc bez waste.
Cytuj:
W najlepszym przypadku 3 guardy na 2 minuty a prawdopodobnie troche mniej niz 1 na minute (nie mozesz znowu sie ganiac na ciezkim spawnie bijac 40 sekund 1 guarda) tak wiec tempo expienia ~10k/h - na larwach mozna lepiej i calkowicie bezpiecznie, tak samo na rotach.
Mozna na rotach i larvach ale dla pacc, na rotach dla facc jest to niemozliwe bo w takim venore siedzą przewaznie 3+ osoby jednoczesnie.
goburu jest offline   Odpowiedz z Cytatem