Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gremlin
Na 50 lvl GS to spore ryzyko, na 60 wszyscy radza sobie tak samo, bija z dystansu z HMm albo boltow (HMM rycerza na 60 nie jest takie duzo znowu slabsze od przecietnego sorca na 60 lvl).
|
Jest slabsze srednio o 40 hp. To mało?
50 pal z 75 dista ma prawie zawsze combo 100+ z bolta i hmm. Knight nie posiada w ogole ataku dystansowego poza runami. (w tym przypadku hmm)
Cytuj:
Jaki to jest "wyzszy poziom" bo znam druidzow na 180-200 ktozy uzywaja sio bo prawie zawsze leczy do pelna a gran potrafi uleczyc za 400 ale potrafi nawet wejsc tylko za 100
|
Jak ktos sie leczy na deep green to mu nie robi roznicy czy uleczy się za 100 czy za 400. Gran zabiera o 30 many mniej czyli jest bardziej oplacalny niz sio.
Cytuj:
Poczatek zoltego to dla mnie 1-4 granow, a tylko 1 sio.
|
Mówiąc wyższy lvl miałem na myśli 200+. Setny to dla mnie nie jest wysoki, bardzo wielu ludzi go ma.
Cytuj:
Jest roznica pomiedzy expi a raz sobie poszli postrzelac troche, ja kiedys bylem z Bebilonem na behemotach jak sobie je bil z exori, co z tego ze mial prawie 400k na godzine jak poszlo mu 250k we fluidach na niecale 2h expienia.
|
Tyle ze sorcem na demonach z ue sie zwraca czyli mozna siedziec w nieskonczonosc bez waste.
Cytuj:
W najlepszym przypadku 3 guardy na 2 minuty a prawdopodobnie troche mniej niz 1 na minute (nie mozesz znowu sie ganiac na ciezkim spawnie bijac 40 sekund 1 guarda) tak wiec tempo expienia ~10k/h - na larwach mozna lepiej i calkowicie bezpiecznie, tak samo na rotach.
|
Mozna na rotach i larvach ale dla pacc, na rotach dla facc jest to niemozliwe bo w takim venore siedzą przewaznie 3+ osoby jednoczesnie.