Zobacz pojedynczy post
stary 25-01-2007, 16:31   #456
Makaveli Tha Don
Użytkownik Forum

Makaveli Tha Don's Avatar

Data dołączenia: 03 04 2006
Lokacja: Sfargront

Stan: Początkujący
Profesja: Rookstayer
Gildia: Arcanium
Świat: Iridia
Poziom: 007
Skille: 7/9
Poziom mag.: 4
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MagField Pokaż post
Zauważyłem że EM ma lepsze zgranie dlatego więcej fragów.CO bez nomtora robi dosłownie nic.No jakieś tam pojedyńcze fragi innych osób są ,ale to i tak nic w porównaniu co nemtora.Nemtor nie umie dowodzić ludźmi i nie umie nimi kierować i nie są zgrani czyli nie jest dobrym liderem dlatego dostają po dupie.I tak jestem za CO i animą ,ale przyznam że em już w tej chili wygrało.Wiem że wojna trwa nadal i wszystko może sie zdazyc ,ale zobaczcie na ilość fragów dla em.(p.s ktoś poda aktualny wynik?:>).A tak w ogóle w sumie nie jestem za CO ,ale bardziej za animą podobało mi sie ich zgranie w poprzedniej wojnie z em.No ale skoro anima jest z co to jestem za nimi.Nie wymieniam reszty jakiś gildi bo naprawde nie wiem po chuj je robili...
Myśle że to tyle
Hail Anima!
46:30
Nieźle widze że "przyFragowaliście" są chyba jeszcze szanse że ich pokonaćie :>
Ja lubie tamtych, ale bardziej tych i lubie dlatego i za to i za tamto...
Człowieku nie potrafisz sie wysłowic? Piszesz jak najarany małolat i czytelnik bravo girl (all rights reserved- to nie ja wymyslilem). W twoim tekście panuje wielki chaos.

P.S.
Jak mowilem ze Nemtor to kozak, to wszyscy- buahahaha, ale nab! (fakt palnołem pare bredni ). Nie chodzi mi o to że liże mu rowa, zeby dostac fri itansy, ale poprostu go szanuje jak mało kogo (pamiętam czasy BW ) i zgadzam sie z Didkiem, ze bez zeta CO nie istnieje.

Make love, not War. PEACE.
On my knees to God, beggin for repentence.

Only God Can Judge Me, Nobody Else.
Makaveli Tha Don jest offline