Zobacz pojedynczy post
stary 25-01-2007, 16:39   #707
goburu
Zbanowany

Data dołączenia: 14 12 2006
Lokacja: Liberty Bay

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: PvP
Poziom: 90
Skille: po co??
Poziom mag.: 56
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Marciniek
Ja Ci za to chętnie pokaże jak zabijam dragi ze średnią 100+, i jak się 100lvl sorce ze mnie śmieją, że expie na nich taniej niż Oni.
Co do rozrywki (czyt.-> rozrywki, nie expa) sorc z pacc na okrągło tylko exori,exori..., a jak chce poszaleć to hunty z SD, które (o ironio) się zwykle nie zwracają.
Średnia 100+ twoją postacią jest niemozliwa. Nawet nie bede prosil o udowodnienie, bo wiem ze i tak tego nie zrobisz.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Marciniek
@d4rqu
Wbijając exp sorcem nigdy bym sie tyle do szkoły nie nauczył.
Sorcem bym mógł conajwyżej troche run narobić a i tak bym musiał co kilka godzin biegać żeby souli nie zabrakło.
Sorcem mógłbyś caly czas tylko expic (odjac czas kupowania manasow), knightem nie mogłeś bo musialeś najpierw skillowac 1000 godzin, a później będziesz stosunkowo wolno zarabiał kasę solo jak na 100 lvl i będziesz zmuszony do uczestnictwa w demon huntach w celach zarobkowych. (hunt = brak expa dla blokera)

@Siwek
Bez knightow byloby prawie tak samo jak z knightami. Np ja w ogole nie korzystam z ich usług i mam się dobrze. MPA można równie dobrze zlootowac sorcem. (a nawet lepiej bo 200+ sorce masowo na nich expia z ue z zyskiem) PoI wykonalibysmy solo sorcem na 250+ lub z innymi sorcami/drutami/palami na 80+. Na juggernautach wszyscy obrywaja prawie po tyle samo, shielding niewiele daje knightowi bo te potwory są na tyle silne że 99% ich strzałów przechodzi przez obronę blokera. 10 knight na skillach ponizej 50 expi wolniej i na slabszych potworach od 10 sorca z vortexem. Na warlockach sorcem bardziej sie oplaca expic niz knightem. Sorc bez knighta bylby prawie tym samym co z knightem. Wolimy pojedynek kiedy to my jestesmy sorcem i zabijamy wrogów, a nie tylko ich blokujemy. Knight w pvp ogranicza sie do blokowania. Sorc nie chodzi za knightem, samemu potrafi prawie tak samo dobrze expic. To knight potrzebuje pomocy sorca na demonach i innych silnych potworach, bo sam nie jest w stanie ich zabijac.

Ostatnio edytowany przez goburu - 25-01-2007 o 16:42.
goburu jest offline