Temat: Obsidia ....
Zobacz pojedynczy post
stary 25-01-2007, 18:02   #2376
Guodek
Użytkownik Forum

Guodek's Avatar

Data dołączenia: 13 01 2007
Lokacja: Polska

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: nieznana :>
Świat: Obisida
Poziom: 40+
Guodek ma numer GG 6677995
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Voletin Pokaż post

@ Pacc
MI sie wydaje że Casspari i Mentor nie są źli tylko zadużo razy padali i nie mają kasy na blessy, runy etc. Wiem ze ich to nieusprawiedliwiam ale skoro tak ich wyzywacie to czemu wasi koledzy od nich kupują.
Złodzieje obrabiający twoją chatę nie są źli, oni po prostu nie mają pieniędzy na szybkie samochody i wypasione telewizory... LITOŚCI!!

Lizanie tyłka pephego w kwestii przywództwa ominiemy, lecim dalej:

Cytuj:
@Suv
Je*ie mnie twój wiek ale weś na forum nie zgrywaj kozaka, skoro masz lagi i nieexpisz i nie bedziesz mógł walczyć to chociaż pokaż z kim jesteś i dojdź do ET. Wiem że masz przyjaciół w NG ale ty bys walczyl o sluszną sprawe niech oni wystąpią z NG a nie ty odłaczasz sie od Polaków.
A gdzie ty tu widzisz słuszność? Tam nie ma żadnej słuszności, tam są tylko interesy! SUV! Słyszałeś typa, dołączaj do "Polaków"!!! Polak Don'Hawk i Polsko-Szwedzka Kolalicja (na zasadzie polskie chary- szwedzcy gracze) już na ciebie czekają! "Bo wszyscy Polacy to jedna rodzina, zflamują szweda, zabiją murzyna..."

Cytuj:
@Thor massa'cra
Złodziej i pekay.
Na poziom Thora musisz troche popracować, a co do ciebie polaczku mój drogi:

Jan 25 2007, 12:43:59 CET Killed at Level 43 by a fire elemental of Voletin

Pikej powiadasz?

@Capy
Forum nastoletnich miłośników klubów piłkarskich (sądząc po avatarze), jest gdzie indziej, więc albo nie gol łba i zmądrzej, albo nie bierz udziału w dyskusji..

@stazak
"A jak wyglada wojna w twoich oczach ZDRAJCY ?" Zdrajcą nazwałbym go, gdyby zabił Archina. Ale co ty, ścierwojadzie możesz wiedzieć o przyjaźni, nawet wirtualnej?

Dalej, kumple "jedynej słusznej gildii", feel free to flame me...
Guodek jest offline