Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Voletin
@ Pacc
MI sie wydaje że Casspari i Mentor nie są źli tylko zadużo razy padali i nie mają kasy na blessy, runy etc. Wiem ze ich to nieusprawiedliwiam ale skoro tak ich wyzywacie to czemu wasi koledzy od nich kupują.
|
Złodzieje obrabiający twoją chatę nie są źli, oni po prostu nie mają pieniędzy na szybkie samochody i wypasione telewizory... LITOŚCI!!
Lizanie tyłka pephego w kwestii przywództwa ominiemy, lecim dalej:
Cytuj:
@Suv
Je*ie mnie twój wiek ale weś na forum nie zgrywaj kozaka, skoro masz lagi i nieexpisz i nie bedziesz mógł walczyć to chociaż pokaż z kim jesteś i dojdź do ET. Wiem że masz przyjaciół w NG ale ty bys walczyl o sluszną sprawe niech oni wystąpią z NG a nie ty odłaczasz sie od Polaków.
|
A gdzie ty tu widzisz słuszność? Tam nie ma żadnej słuszności, tam są tylko interesy! SUV! Słyszałeś typa, dołączaj do "Polaków"!!! Polak Don'Hawk i Polsko-Szwedzka Kolalicja (na zasadzie polskie chary- szwedzcy gracze) już na ciebie czekają!

"Bo wszyscy Polacy to jedna rodzina, zflamują szweda, zabiją murzyna..."
Cytuj:
@Thor massa'cra
Złodziej i pekay.
|
Na poziom Thora musisz troche popracować, a co do ciebie polaczku mój drogi:
Jan 25 2007, 12:43:59 CET Killed at Level 43 by a fire elemental of Voletin
Pikej powiadasz?
@Capy
Forum nastoletnich miłośników klubów piłkarskich (sądząc po avatarze), jest gdzie indziej, więc albo nie gol łba i zmądrzej, albo nie bierz udziału w dyskusji..
@stazak
"A jak wyglada wojna w twoich oczach ZDRAJCY ?" Zdrajcą nazwałbym go, gdyby zabił Archina. Ale co ty, ścierwojadzie możesz wiedzieć o przyjaźni, nawet wirtualnej?
Dalej, kumple "jedynej słusznej gildii", feel free to flame me...