Cytuj:
Oryginalnie napisane przez goburu
Średnia 100+ twoją postacią jest niemozliwa. Nawet nie bede prosil o udowodnienie, bo wiem ze i tak tego nie zrobisz.
|
Nie wierzysz, a powinneś, tak się znasz na Tibii...
Cytuj:
Sorcem mógłbyś caly czas tylko expic (odjac czas kupowania manasow), knightem nie mogłeś bo musialeś najpierw skillowac 1000 godzin, a później będziesz stosunkowo wolno zarabiał kasę solo jak na 100 lvl i będziesz zmuszony do uczestnictwa w demon huntach w celach zarobkowych. (hunt = brak expa dla blokera)
|
1. W tym czasie się uczyłem tłuku rolny, a jak sobie wyobrażasz exp sorcem połączone z nauką...? (To wyjaśnia Twoje braki wiedzy)
2. Na cholere mi zarabiać na huntach, skoro na 100lvl większość już ma full eq, wbijając tylko ostatnie lvle aby zrobić annihilatora. I jak wcześniej mówiłem, knight w dobrych rękach zarabia na expie więcej, niż Ci się zdaje.
Cytuj:
@Siwek
(...) PoI wykonalibysmy solo sorcem na 250+ lub z innymi sorcami/drutami/palami na 80+. Na juggernautach wszyscy obrywaja prawie po tyle samo, shielding niewiele daje knightowi bo te potwory są na tyle silne że 99% ich strzałów przechodzi przez obronę blokera.
|
Jak możesz twierdzić, że sorc może wykonać solo PoI, skoro nie robiłeś tego questa i nie masz pojęcia jak to wygląda (najlepszym sposobem udowodnienia będzie filmik, jak sorc wykonuje PoI solo)
Cytuj:
10 knight na skillach ponizej 50 expi wolniej i na slabszych potworach od 10 sorca z vortexem.
|
Skoro mówisz o wartościach 20-30 poniżej, to się zgadzam.
Cytuj:
Sorc bez knighta bylby prawie tym samym co z knightem. Wolimy pojedynek kiedy to my jestesmy sorcem i zabijamy wrogów, a nie tylko ich blokujemy. Knight w pvp ogranicza sie do blokowania. Sorc nie chodzi za knightem, samemu potrafi prawie tak samo dobrze expic.
|
Prawie robi wielką różnicę, nie chce mi się nawet tłumaczyć dlaczego, bo i tak nie zrozumiesz zakuty magu.
Cytuj:
To knight potrzebuje pomocy sorca na demonach i innych silnych potworach, bo sam nie jest w stanie ich zabijac.
|
Sorc bierze knighta na demony po to, aby huncić je opłacalniej, a knight... po co knightowi solować demony? Jak będzie chciał, to jest pare sposobów, aby to uczynić. (Ostatnio jest moda, że rycki wbijają 100lvl zabijając solo demona, więc jednak jest w stanie zabić, i to nie taki hlvl knight...)
edit:
Cytuj:
No tak, zapomnialem ze solowanie szczurów jest dużo ciekawsze...
|
Albo trawienie umysłów trolli...