Temat: SoF Done!
Zobacz pojedynczy post
stary 25-01-2007, 20:22   #33
zoliax
Użytkownik Forum

zoliax's Avatar

Data dołączenia: 17 12 2004
Lokacja: Białystok

zoliax ma numer GG 6035236 Adres Jabbera do zoliax
Domyślny

Zastanawia mnie tylko dlaczego widać w opisie miecza:
17:58 Rookguardian de'Bove [90]: 17:58 You see a spike sword (Atk:24 Def:21). It weighs 50.00 oz. Only the humble may touch the Sword of Fury.
Nie było tego napisu JEDYNIE na znaku? Zmienili coś czy po prostu takim niedowiarkiem jestem. o.x Dziwne rzeczy się z Tibią dzieją. :/
I dlaczego komentarz postaci Rookguardian de'Bove nie zawiera opisu miecza(gdy go się dostaje czy coś). Ok, nie każdy chce się chwalić. No i czemu widzę tam "- R - E - T - I - R - E - D -". o.x
Hmmm.. "19.09.06 Moderator of www.tibia.pl"... Może, proszę wybaczyć, nie znam nicku na forum, ona się wypowie?:> Nie tam, głupie pytanie.
No i jeszcze jedno:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Milan ognia Pokaż post
Filmik jest tylko fragmentem - zanudzilibyście się.
Hmm, ja tam się nie nudzę oglądając przyspieszony filmik trwający 17minut... No chyba, że Rookguardian de'Bove sobie w między czasie przerwała quest i wróciła do miasta... chyba, że da się kontynuować po teleporcie do świątyni w razie błędu... No właściwie czemu nie... tamte pomieszczenia niby tylko przeciwników zawierały, więc były już wyczyszczone. :d

Ale z drugiej strony miecz zniknął tak jak na różnych, nawet starych screenach... mam na myśli kamienie i ogień... Aj, kombinuje... :/

Ostatnio edytowany przez zoliax - 25-01-2007 o 20:27.
zoliax jest offline