Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Chessterr
Widziałeś tą broń albo słyszałeś jak ktoś z rządu USA powiedział::"JESTEŚMY W POSIADANIU BOMBY ATOMOWEJ".?
|
Twój tok rozumowania jest dla mnie nie do pojęcia. Czy ty myślisz, że jak ktoś czegoś nie powie to tego nie ma? To jest oczywista relatywistyka, ja mogę powiedzieć skąd wiesz, że masz komputer? Może siedzisz teraz w jakiejś komorze w matrixsie (?) Jasne, że praktycznie nikt się nie przyznał do posiadania tej broni, ponieważ nie wiem jak to wygląda, ale wątpię, że ktoś się oficjalnie i publicznie przyznał. Tak czy inaczej wszyscy wiedzą, że USA ma takie bomby, nie rozumiem dlaczego starasz się podważyć prawdziwość rzeczy, które są ogólnie uznane za prawdę. Mogę cię zapytać skąd wiesz, że jest coś takiego jak promienie ultrafioletowe, widziałeś je? A może się "oficjalnie przyznały" do istnienia?
Co do samego faktu PRZYZNANIA SIĘ do posiadania takiej broni, to MOŻESZ mieć rację, ponieważ nie mam pojęcia czy ktoś się faktycznie publicznie i oficjalnie przyznał. Co nie zmienia faktu, że jak się nie przyznają to nie znaczy, że jej nie mają.